ΑΡΗΣ

Παλεύει για Προύιτ ο Άρης

William & Mary's Omar Prewitt (4) dunks against North Carolina's J.P. Tokoto, left, Justin Jackson and Kennedy Meeks (3) during the first half of an NCAA college basketball game Tuesday, Dec. 30, 2014 in Chapel Hill, N.C. (AP Photo/Ellen Ozier)
William & Mary's Omar Prewitt (4) dunks against North Carolina's J.P. Tokoto, left, Justin Jackson and Kennedy Meeks (3) during the first half of an NCAA college basketball game Tuesday, Dec. 30, 2014 in Chapel Hill, N.C. (AP Photo/Ellen Ozier) AP PHOTO/ELLEN OZIER

Ο Ομάρ Προύιτ είναι ο εκλεκτός του Παναγιώτη Γιαννάκη για την ενίσχυση του Άρη, με τον 23χρονο φόργουορντ να ψάχνει τρόπο να αποδεσμευτεί από τη Σιαουλιάι.

Μετά τις αποχωρήσεις έρχονται οι αφίξεις για τον Άρη, ο οποίος αναζητά εδώ και αρκετές ημέρες τρεις παίκτες για την ενίσχυσή του. Οι "κίτρινοι" είδαν το ρόστερ τους να αποψιλώνεται τον τελευταίο μήνα, είτε λόγω χαμηλής απόδοσης κάποιων παικτών είτε λόγω ενδιαφέροντος συλλόγων του εξωτερικού γι αυτούς, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν ενδελεχώς την αγορά.

Το πρώτο όνομα που ξεχώρισε και για το οποίο κινείται πλέον ο Άρης είναι αυτό του Ομάρ Προύιτ της Σιαουλιάι. Ο 24χρονος φόργουορντ κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα φέτος, με τη λιθουανική ομάδα να αποτελεί την παρθενική του εμπειρία από την Ευρώπη. Με 8.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο δεν έχει πείσει απόλυτα όμως, κάτι που δίνει το δικαίωμα στους ανθρώπους του Άρη να πιστεύουν πως η λιθουανική ομάδα θα τον αποδεσμεύσει και, με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πιο εύκολη η μετακίνησή του στο Nick Galis Hall.

Τον τελευταίο μήνα ανέβασε πάντως σημαντικά την απόδοσή του, με το προ δέκα ημερών παιχνίδι απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας να είναι το καλύτερό του στην LKL. Εκεί, στα 33'59'' που αγωνίστηκε, είχε 29 πόντους (με 8/10 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Παρόλ' αυτά, παραμένει κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τον Άρη να επιχειρεί να επωφεληθεί από το γεγονός. Στη Θεσσαλονίκη ευελπιστούν πως θα βρεθεί άμεσα λύση προκειμένου ο ύψους 2μ01 φόργουορντ να ταξιδέψει στη χώρα μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα BC Aries (30/12, 18:30).

AP Photo/Ellen Ozier

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ