ΑΡΗΣ

Παίζει με τον Πανιώνιο ο Ντουβιέ

Παίζει με τον Πανιώνιο ο Ντουβιέ
EUROKINISSI

O Μπράις Ντουβιέ έσβησε το όνομά του από το απουσιολόγιο του Βαγγέλη Αγγέλου και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (5/5, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Μπράις Ντουβιέ άφησε πίσω το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου για την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο Βίκος Cola (5/5, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ την Τετάρτη (2/5) υπέστη διάστρεμμα και την Πέμπτη (3/5) ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας, αλλά την Παρασκευή (4/5) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Επίσης, "ετοιμοπόλεμοι" για το Final Four θα είναι και οι Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ, οι οποίοι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας τους δείχνοντας πως έχουν έχουν αφήσει τις ενοχλήσεις στην γάμπα που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για το ματς της 24ξς αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League: "Στον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι καθοριστικής σημασίας ο τρόπος που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι δυο ομάδες, καθώς η πνευματική προετοιμασία είναι εξίσου σημαντική με την αγωνιστική. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αντλώντας δύναμη και από την παρουσία του κόσμου μας. Πιστεύω ότι ο τρόπος που έχουν κυλήσει οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς και το ομαδικό πνεύμα στην ομάδα δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη ηρεμία απ’ όλους να διαχειριστούν κάθε πιθανή δυσκολία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ