ΑΡΗΣ

Παίρνει σειρά ο Γουάιτ στον Άρη

ATLANTA, GA - MARCH 10:  Okaro White #10 of the Florida State Seminoles during the semifinals of the 2012 ACC Men's Basketball Conferene Tournament at Philips Arena on March 10, 2012 in Atlanta, Georgia.  (Photo by Streeter Lecka/Getty Images)
Οκάρο Γουάιτ GETTY IMAGES

Ο Άρης μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζαμέλ Χάγκινς, θέλει να προχωρήσει και σε αυτήν του 23χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Οκάρο Γουάιτ.

Ο Οκάρο Γουάιτ είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της ΚΑΕ Άρης μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζαμέλ Χάγκινς.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έστειλε χθες το συμβόλαιο στην πλευρά του 23χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ και αναμένει την απάντησή του. Στον Άρη προσπαθούν να εξηγήσουν στον Γουάιτ πώς έχει η κατάσταση στην ομάδα και το πόσο σημαντική είναι πλέον η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Το στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Γουάιτ μετά την κατάθεση της οικονομικής πρότασης για την υπογραφή των συμβολαίων έχει περάσει σε συγκεκριμένους όρους. Μάλιστα ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δείχνει να έχει θέσει ως προτεραιότητά του από τις ευρωπαϊκές του επιλογές τον Άρη Ωστόσο η υπόθεσή του δεν φαίνεται να κλείνει άμεσα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει αισιοδοξία για θετική εξέλιξη.

Ακόμη εκτός του Χάγκινς στον Άρη δείχνουνε να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και με τον Τζέικ Κοέν. Τον πρώην Ισραηλινό φόργουορντ/σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να αποτελέσει δίδυμο με τον πρώην Αμερικανό του Κολοσσού Ρόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ