ΑΡΗΣ

"Πάγωσαν" με τον ΜακΝιλ στον Άρη

"Πάγωσαν" με τον ΜακΝιλ στον Άρη
INTIME SPORTS

Το άτσαλο πέσιμό του στο παρκέ, με 2'03'' να μένουν στο παιχνίδι, έκανε άπαντες στο Nick Galis Hall να "παγώσουν". Εν τέλει, ο Τζέρελ ΜακΝιλ σηκώθηκε, αποχωρώντας από το παρκέ μετά από περίπου τρία λεπτά (pics & vid).

Ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στη Στεάουα (70-66) για την 4η αγωνιστική του Eurocup, αλλά είναι σαφές πως το αποτέλεσμα ήταν το έλασσον που απασχολούσε τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Το μυαλό όλων βρίσκεται στην κατάσταση της υγείας του Τζέρελ ΜακΝιλ, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση με 2'03'' να μένουν στο παιχνίδι, μένοντας σωριασμένος στο παρκέ για περίπου τρία λεπτά.

Σε προσπάθειά του να "κόψει" τον Τζέραλντ Λι, ο Αμερικανός γκαρντ των "κιτρίνων" έπεσε άσχημα στο παρκέ, πιάνοντας αμέσως τη μέση του. Για αρκετή ώρα μάλιστα έμεινε ακίνητος, "παγώνοντας" άπαντες στο Nick Galis Hall, που φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Το ιατρικό τιμ του Άρη έτρεξε από πάνω του, με τον Δημήτρη Πρίφτη να το ακολουθεί με σκοπό να διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή την κατάσταση του παίκτη του.

"Πάγωσαν" με τον ΜακΝιλ στον Άρη
INTIME SPORTS
"Πάγωσαν" με τον ΜακΝιλ στον Άρη
INTIME SPORTS

Αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί θα ξέρουμε ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του. Χτύπησε σε μέση, πλάτη, όλη του την πλευρά. Θα κάνει εξέταση και θα δούμε λογικά αύριο τι του έχει συμβεί». Πλέον και ο Πρίφτης τηρεί στάση αναμονής για τα νεότερα του τραυματισμού του Αμερικανού γκαρντ του.


Δείτε πως τραυματίστηκε

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ