ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Υπερήφανος που θα παίξω στον Άρη"

Ουότερς: "Υπερήφανος που θα παίξω στον Άρη"
INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Ουότερς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον ερχομό του στους "κιτρινόμαυρους". Ποιον συμβουλεύτηκε πριν πει το "ναι" στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Από τον Κολοσσό... στον Άρη μετακόμισε ο Ντομινίκ Ουότερς, με τους "κιτρινόμαυρους" να ανακοινώνουν χθες (29/7) τη συμφωνία με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ . Μία μέρα μετά την επισημοποίηση του "γάμου", το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για να πει αρχικά πως " είμαι υπερήφανος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Άρη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, με ιστορία, τίτλους και πολύ κόσμο και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε δουλειά".

- Ζήτησες πληροφορίες για τον Άρη πριν υπογράψεις;

" Ένας από τους καλούς φίλους μου είναι ο Άαρον Μάιλς, ο οποίος έπαιξε στον Άρη πριν από μερικά χρόνια. Μου είπε καλά λόγια για την ομάδα, ενώ το ίδιο έκανε και ο προπονητής μου στον Κολοσσό, Άρης Λυκογιάννης. Ξέρω τον Άρη από πέρυσι, είχε εξαιρετική ομάδα και έπαιξε πολύ καλά, μπαίνοντας στην πρώτη τετράδα".

- Τι σου είπε ο κόουτς Πρίφτης;

" Μιλήσαμε και είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Από την περσινή χρονιά κατάλαβα κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία του και στις επικοινωνίες που είχαμε, μου εξήγησε τι θέλει από μένα. Είμαι σύμφωνος με την αγωνιστική λογική του. Θέλει να είμαστε ομαδικοί και να παίζουμε καλή άμυνα, στοιχεία που μου αρέσουν".

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Άρη;

" Είναι πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ο Άρης. Ξέρω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και σε διοικητικό και σε αγωνιστικό επίπεδο. Θα ήθελα να κυνηγήσουμε κάποιον τίτλο με την ομάδα και από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή πορεία".

- Η επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπαιξε το ρόλο της στην απόφασή σου;

" Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια. Είναι και για μένα μία μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή στο Eurocup, αφού εξιτάρει κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε μία διοργάνωση εκτός των συνόρων της ομάδας του".

- Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

" Έχω δει βίντεο με τους φιλάθλους του Άρη, αλλά και κάποια περσινά ματς. Πήρα μία γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι το εξής: Να είστε κοντά μας κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας δώσουμε χαρές. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ