ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Τα playoffs είναι μία νέα σεζόν για εμάς"

Ουότερς: "Τα playoffs είναι μία νέα σεζόν για εμάς"

Η κριτική του Αμερικανού γκαρντ Ντομινίκ Ουότερς για τις 20 νίκες του Άρη και την... νέα σεζόν που αποτελούν για τους "κιτρινόμαυρους" τα playoffs που ξεκινούν κόντρα στην Κηφισιά.

Για τον Άρη, η νίκη επί του Κολοσσού και οι 20 νίκες, ήταν το ιδανικό φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον όμως δεν σημαίνει τίποτα, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Ντόμινικ Ουότερς.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε ναι μεν στην σημασία του επιτεύγματος αυτού για την ομάδα, ξεκαθάρισε όμως ότι στα playoffs η κατάσταση θα είναι τελείως διαφορετική και δεν δίστασε να τα χαρακτηρίσει ως μία... διαφορετική σεζόν.

Για την ισοφάριση του ρεκόρ των 20 νικών της σεζόν 1992-93 και το φινάλε της κανονικής περιόδου: "Είναι κάτι που μας αξίζει. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε βάλει ως στόχο τις 20 νίκες. Αντιλαμβανόμαστε την ιστορία αυτού το επιτεύγματος. Οι κορυφαίες ομάδες, φτάνουν σε έναν τέτοιο αριθμό νικών. Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε, αλλά τελείωσε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα playoffs".

Για το κατά πόσο ο αγώνας με τον Κολοσσό ήταν χαλαρός και χωρίς άγχος, από την στιγμή που δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο: "Είχαμε κίνητρο, γιατί μας είχαν κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές τα τελευταία χρόνια. Το γνωρίζαμε όπως το γνώριζε και ο προπονητής. Παίξαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και με ανάλογο τρόπο τελειώσαμε και το παιχνίδι. Εγώ έπαιξα πέρυσι στον Κολοσσό και ήξερα ότι θέλουν να με κερδίσουν (σ.σ. γέλια). Έτσι, είχαμε κίνητρο".

Για την περσινή νίκη του Κολοσσού στο Παλέ και την δική του εμφάνιση ως παίκτης των Ροδιτών: "Πέρυσι... σκότωσα τον Άρη. Είναι και ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ (σ.σ. γέλια). Γνωρίζουμε τις ιστορίες των δύο ομάδων. Οι δό προπονητές είναι φίλοι, αλλά και αντίπαλοι".

Για τα playoffs και την σειρά με την Κηφισιά: "Πετύχαμε τον στόχο των 20 νικών, αλλά δεν σημαίνει τίποτα στα playoffs. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητα μας. Είναι μία... διαφορετική σεζόν. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Για το κατά πόσο τα playoffs: "Τις τελευταίες εβδομάδες χρειάστηκε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής μας προετοιμάζει σωστά και μας δίνει χρόνο για ξεκούραση. Θα μπορούσε να είναι περισσότερος βέβαια. Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα εν όψει των πλέι οφ, που μπορεί να μας φανούν χρήσιμα. Πρέπει να προσθέτεις πράγματα, ώστε να κάνεις κάτι διαφορετικό στα playoffs".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ