ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Ο τυχερός Οκάρο και το ποδόσφαιρο"

Ουότερς: "Ο τυχερός Οκάρο και το ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντομινίκ Ουότερς ανανέωσε το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την έναρξη των playoffs κόντρα στην Κηφισιά, για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον συμπαίκτη του Οκάρο Ουάιτ.

Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο Ντομινίκ Ουότερς. Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην έναρξη των playoffs κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και στον συμπαίκτη του, Οκάρο Ουάιτ.

Το επίσημο blog του Ντομινίκ Ουότερς (Άρης) στον ΕΣΑΚΕ:

"Προετοιμαστήκαμε καλά για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με αντίπαλο την Κηφισιά. Την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές μέσα στην σεζόν και έχει παίξει αρκετά καλά εναντίον μας. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα έρθουν να παίξουν δυνατά. Έχουν στόχους, όπως και εμείς… Για αυτό θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να δώσουμε το 100% μας για να πάρουμε τη νίκη.

Από κει και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Okaro (White) για την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου. Στο ξεκίνημα της σεζόν του ευχήθηκα να βγάλει πολλά λεφτά και να παραμείνει υγιής, οπότε σίγουρα αυτό είναι το πρώτο βήμα! Είναι πολύ σημαντική διάκριση και αν δεν έκανε τόσα φάουλ θα είχε ακόμη καλύτερο ranking. Όπως και να έχει είναι εκπληκτικό αυτό που έκανε και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για εκείνον. Είναι καλό παιδί και όταν ο τίτλος συνδυάζεται με έναν καλό χαρακτήρα γίνεται ακόμη πιο ιδιαίτερος. Είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό και για τον ΑΡΗ, γιατί δύο χρόνια στην σειρά κάποιος παίκτης του κατακτά αυτό τον τίτλο και μάλιστα της ίδιας θέσης!

Έμαθα ότι σε ένα βίντεο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ο Okaro είπε πως εγώ και ο Ξανθόπουλος είμαστε οι ‘αγαπημένοι’ του συμπαίκτες επειδή του πασάρουμε! Είναι τυχερός που έχει πλέι μέικερ που ψάχνουν την πάσα, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν την… ψάχνουν και τόσο. Αλλά και εμείς ξέρουμε πως σκοράρει, οπότε θέλουμε να του δίνουμε την μπάλα. Τον ευχαριστώ, λοιπόν, που με επέλεξε ως έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες του!

Από κει και πέρα αυτόν τον καιρό προσπαθώ να παραμείνω υγιής και να φροντίσω το σώμα μου, ώστε να είμαι ο καλύτερος δυνατός στο παρκέ. Πρέπει να παραμείνουμε πνευματικά δυνατοί για να κάνουμε εντυπωσιακό φινάλε την φετινή σεζόν. Είναι η ώρα να αποδείξουμε τι αξίζουμε…

Όσον αφορά στον προσωπικό μου χρόνο, σκοπεύω να περάσω την Κυριακή μου βλέποντας ποδόσφαιρο. Σχεδιάζω να παρακολουθήσω την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Έχω ήδη δει από κοντά τέσσερα παιχνίδια της και μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στην εξέδρα και να την στηρίζω. Ανυπομονώ να πηγαίνω στο γήπεδο κάθε φορά που παίζουν εντός έδρας!"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ