ΑΡΗΣ

Ουότερς: "Εμείς δεν κάνουμε φλόπινγκ ούτε θέατρο"

Ουότερς: "Εμείς δεν κάνουμε φλόπινγκ ούτε θέατρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντομινίκ Ουότερς τόνισε πως στην ομάδα του Άρη δεν έχουν μάθει να κάνουν φλόπινγκ και θέατρο και επεσήμανε πως δεν προκάλεσαν κανέναν, όπως σχολίασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Το προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ ανανέωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος αναφέρθηκε ενόψει του τρίτου μικρού τελικού κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (25/5). Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως στην ομάδα του δεν κάνουν φλόπινγκ και θέατρο.

Το blog του Άρη στον ΕΣΑΚΕ:

"Το καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ

Γεια σε όλους σας…

Ήταν τρελά αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ξέρω ότι έχουν ειπωθεί πολλά… Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν δεις το video θα δεις ποιος ήταν επιθετικός πρώτος. Ποιος μίλησε πρώτος σε ποιον… Ξέρω πως οι αντίπαλοί μας είπαν ότι τους προβοκάραμε, αλλά δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που ζητάμε είναι να σέβονται το παιχνίδι μας όπως εμείς σεβόμαστε το παιχνίδι των αντιπάλων μας. Αυτό κάναμε σε όλη την χρονιά. Όποιον κι αν κερδίσαμε δεν τον προκαλέσαμε, ούτε πανηγυρίσαμε προκλητικά στο πρόσωπό του. Όπου κι αν κερδίσαμε εκτός ή εκτός έδρας σεβαστήκαμε το παιχνίδι, ήμασταν στο πνεύμα του αθλητισμού και σφίξαμε το χέρι των αντιπάλων μας. Δεν χειροκροτούσαμε στα πρόσωπά τους… Δεν μας σεβάστηκαν. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Ξέρω ότι το μπάσκετ είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να σέβεσαι.

Θέλω να μιλήσω και για το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε χωρίς τους φιλάθλους μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η διοίκηση μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Δεν έκανε καμία αλλαγή. Τελειώνουμε οι ίδιοι παίκτες που ξεκινήσαμε. Μας εμπιστεύεται, την εμπιστευόμαστε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εκείνη και το Ελληνικό μπάσκετ.

Η ελληνική λίγκα είναι σπουδαία. Έχει έξυπνους προπονητές, όπως εμείς. Έχουμε πραγματικά ευφυές προπονητικό επιτελείο και παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Θεωρώ πως παίζουμε το καλύτερο μπάσκετ όσον αφορά στην τακτική από τις ομάδες που δεν παίζουν στην Ευρωλίγκα… Είτε είναι από την Ισπανία, είτε από οποιαδήποτε άλλη λίγκα. Και το λέω αυτό έχοντας παίξει σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Νιώθουμε αδικημένοι από κάποιες φάσεις, όπως από τα δύο καλάθια που δε μέτρησαν. Το μπάσκετ για μας είναι η αποκλειστική μας εργασία. Δουλεύουμε σκληρά, αγωνιζόμαστε για το αποτέλεσμα και κρινόμαστε απ’ αυτό. Γι’ αυτό πολλές φορές οι αντιδράσεις μας είναι υπερβολικές, όταν νιώθουμε να αδικούμαστε.

Είναι κρίμα που μερικές φορές πρέπει να γίνεται «φλόπινγκ» ή «θέατρο» προκειμένου να εκμαιευτεί ένα σφύριγμα. Θα πω ένα παράδειγμα. Στο τελευταίο παιχνίδι έχει γίνει φάουλ στον ΜακΝιλ και υπάρχει φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα το χέρι του Μαυροειδή στο πρόσωπό του. Αλλά επειδή ο Τζερέλ είναι δυνατός και δεν προσποιείται, ούτε κάνει «φλόπινγκ» δεν του δίνουν το σφύριγμα. Δεν συμφωνώ με αυτό. Είναι φάουλ και πρέπει να σφυρίζεται.

Αγαπώ την ομάδα μου και θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σ’ αυτήν και επίσης σέβομαι τη λίγκα που είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ