ΑΡΗΣ

Ουάιτ: "Μπορούμε σπουδαία πράγματα"

Ουάιτ: "Μπορούμε σπουδαία πράγματα"

"Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα", τονίζει στο www.esake.gr για τον Άρη της φετινής σεζόν ο Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ συγκέντρωσε 36 βαθμούς στο ράνκινγκ (27 πόντοι με 4/4 βολές, 7/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 5 αμυντικά και 6 επιθετικά ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε σχεδόν 28’) και οδήγησε τους «κίτρινους» στην εντός έδρας νίκη επί το ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

"Κανείς δεν έχει δει ακόμη την καλύτερη ομάδα στο παρκέ", επισημαίνει ο Ουάιτ και εξηγεί: "Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, εμείς, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος. Λειτουργούμε σα να είμαστε ένα".

Ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε, επίσης, εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε αγώνα που ο Άρης νίκησε τον μεγάλο αντίπαλο του στην Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ;

«Ήταν μεγάλο κατόρθωμα και προσωπικό, που θεωρώ πως θα μου δώσει εξτρά κίνητρο να συνεχίσω να κάνω μεγάλες εμφανίσεις προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Επιπλέον έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα το ότι συνδυάστηκε η καλή μου εμφάνιση με νίκη επί του μεγαλύτερου αντιπάλου μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήταν το παιχνίδι για το οποίο άκουγα πολύ καιρό πριν»...

- Πως έζησες την ατμόσφαιρα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης;

«Ενιωσα σπουδαία... Είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω σε τέτοια ατμόσφαιρα και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο. Από το κολέγιο είχα να το ζήσω. Ένιωσα πολύ καλά. Λατρεύω να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι τώρα από την παρουσία σου στον Άρη;

«Είναι εξαιρετικές. Οι οπαδοί στηρίζουν πάντα την ομάδα και τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους, αλλά και για τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας τον Νίκο Λάσκαρη για τον τρόπο που προσπαθεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών του παρελθόντος. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, εμείς, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος. Λειτουργούμε σα να είμαστε ένα».

- Τι θεωρείς ότι μπορεί να καταφέρει ο Άρης την φετινή σεζόν;

«Θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Κανείς δεν έχει δει ακόμη την καλύτερη ομάδα στο παρκέ. Ακόμη προσπαθούμε να βρούμε χημεία, να ταιριάξουμε μεταξύ μας και εξακολουθούμε να έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ