ΑΡΗΣ

Ουάιτ: "Η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει..."

Ουάιτ: "Η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης είχε εύκολο έργο απέναντι στον Κόροιβο, αλλά δεν βιάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όπως τόνισε ο Οκάρο Ουάιτ, προέχει ο αγώνας με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας (20/2, 17:00).

Το παιχνίδι με τον Κόροιβο αποδείχθηκε υπέρ το δέον εύκολο για τον Άρη , ο οποίος έφτασε τις πέντε σερί νίκες στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι έχει μπροστά του ένα ακόμη βατό παιχνίδι. Αυτό με την Καβάλα, στο κλειστό της Καλαμίτσας (20/2, 17:00). Οι "κίτρινοι" χρειάζονται το ροζ φύλλο αγώνα στη μακεδονική πόλη για να διατηρήσουν την απόσταση βολής που τους χωρίζει από την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται σε δύο εβδομάδες, με φόντο την τρίτη θέση της regular season.

Θέλοντας να προλάβει οποιαδήποτε παραφιλολογία σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στην "Ένωση", ο Οκάρο Ουάιτ φρόντισε να καταστήσει σαφές πως " δίχως αμφιβολία, σκεφτόμαστε μόνο την Καβάλα. Είχαν έναν πολύ δυνατό αγώνα με την Κηφισιά, έχασαν με 4 πόντους αλλά ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι μία δυνατή ομάδα που έχει παίξει καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν κίνητρο, να παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ασχολούμαστε με αυτόν τον αγώνα τώρα και θα ασχοληθούμε με την ΑΕΚ αργότερα".

Σε ερώτηση για το αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τη στιγμή που πλέον οι "κίτρινοι" έχουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα, απάντησε πως " είναι φυσιολογικό. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας τώρα που θα έχουμε μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα. Θα έχουμε λιγότερη πίεση και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση κάποιες μέρες ή βδομάδες. Δυστυχώς, αυτή η βδομάδα είναι όπως όταν είχαμε υποχρεώσεις στο Eurocup. Από την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε ρυθμούς ενός αγώνα την εβδομάδα".

Τέλος, δεν παραδέχθηκε πως πριν το παιχνίδι με τον Κόροιβο άπαντες είχαν στο μυαλό τους την ήττα του α' γύρου: " Παίξαμε στην έδρα τους και μας κέρδισαν, έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Θέλαμε λοιπόν να πάρουμε αυτή τη νίκη και να παίξουμε καλά. Νομίζω ότι το κάναμε, όλοι έπαιξαν καλά. Έχουμε βρει ρυθμό και όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις με υψηλό σκορ είναι εξαιτίας της άμυνας. Κάνουμε πολλά κλεψίματα και είμαστε μία ομάδα πολύ καλή στους αιφνιδιασμούς. Αυτός είναι και ο λόγος που σκοράρουμε περισσότερο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ