ΑΡΗΣ

Ουάιτ: "Έχω μια αγάπη για τον Άρη"

Ουάιτ: "Έχω μια αγάπη για τον Άρη"
Ουάιτ INTIME SPORTS

Ο Οκάρο Ουάιτ θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσει για την παραμονή του στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θεωρεί όνειρο την παρουσία του στο ΝΒΑ, στάθηκε στο τι του αρέσει στον Άρη και που αφιερώνει τη νίκη επί της ΑΕΚ ενώ δεν έκρυψε τη σχέση του με τη μητέρα του.

Στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη και στους φιλάθλους της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Οκάρο Ουάιτ που στις δηλώσεις θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσει για την παραμονή του στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θεωρεί όνειρο την παρουσία του στο ΝΒΑ, ενώ δεν έκρυψε τη σχέση του με τη μητέρα του.

- Είναι αρκετά νωρίς, αλλά έχεις σκεφτεί να παραμείνεις στον Άρη και την επόμενη χρονιά;

"Είναι δύσκολη ερώτηση! Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, έχουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό με ενδιαφέρει. Έχω μια αγάπη για τον Άρη που όλο και δυναμώνει…".

- Τι θα μετρήσει για να παραμείνεις στον Άρη;

"Δεν είναι μόνο το οικονομικό, υπάρχουν πολλά πράγματα, αλλά είναι δύσκολο να πω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς και πραγματικά με ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε σαν ομάδα".

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

"Ποτέ δεν είχα προσωπικό στόχο από τότε που έγινα επαγγελματίας πέρα από το να βελτιώνομαι και να παρουσιάζω καλύτερη εικόνα στο γήπεδο".

- Το ΝΒΑ είναι όνειρο;

"Είναι όνειρο, αλλά τώρα στην δεύτερη επαγγελματική μου χρονιά της καριέρας μου, δεν είμαι τόσο όσο ανήσυχος, όσο ήμουν όταν βρισκόμουν στο κολέγιο".

- Τι είναι αυτό που σου αρέσει στον Άρη;

"Το περιβάλλον, οι φίλαθλοι. Είναι φανταστικοί, μας υποστηρίζουν εκπληκτικά. Όπου κι αν πάμε έχουμε φιλάθλους μαζί μας. Είναι το Νο1 για μένα…".

- Που αφιερώνεις τη νίκη επί της ΑΕΚ;

"Στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, τους φιλάθλους μας…".

- Η μητέρα σου ενημερώνεται για όσα κάνεις;

"Μιλάω μαζί της, καταλαβαίνει τι συμβαίνει, διαβάζει για μένα… Της στέλνω φωτογραφίες…".

- Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή της μητέρας σου;

"Με εμπνέει στην αθλητική πλευρά… Πάντα με άφηνε να παίρνω τις αποφάσεις, ήθελε να έχω την δική μου επαγγελματική καριέρα και είναι πίσω μου πάντα…".

- Ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου;

"Να μπορέσω να ζω μια κανονική ζωή εγώ και η οικογένειά μου… Να φέρω τον εαυτό μου σε τέτοια θέση, που να καταφέρω αυτό ακριβώς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ