ΑΡΗΣ

Ουάιτ: "Ακούω συνέχεια για τον ΠΑΟΚ!"

Ουάιτ: "Ακούω συνέχεια για τον ΠΑΟΚ!"

Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε για τη νίκη επί του Αρκαδικού ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ κι εν συνεχεία αυτό με τον ΠΑΟΚ στο "Nick Galis Hall".

Ο Άρης πραγματοποίησε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Αρκαδικό ενώ ο Οκάρο Ουάιτ εξήγησε ότι το... εκκωφαντικό 90-50 επί των νεοφώτιστων οφείλεται στο ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του εστίασαν στους εαυτούς τους.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο arisbc.gr για την επιστροφή των "κίτρινων" στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και την Τραμπζονσπόρ: "Είχαμε εστιάσει σε εμάς. Χάσαμε δύο παιχνίδια, ένα κόντρα στον Παναθηναϊκό και ένα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ και δεν θέλαμε να χάσουμε και τρίτο στην σειρά. Για αυτό τον λόγο μπήκαμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και όλα πήγαν όπως τα θέλαμε".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Έίναι δεδομένο ότι δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Άλλωστε ο κόουτς είχε φροντίσει να μην μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία. Εκείνος είναι απόλυτα υπεύθυνος για το γεγονός ότι μπήκαμε στο παρκέ τόσο σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Μας είχε προετοιμάσει τέλεια".

Μάλιστα ο Ουάιτ εξήγησε ότι ο Άρης θα βελτιωθεί στη συνέχεια: "Νιώθω πως έχουμε βρει πλέον ρυθμό και όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε ακόμη καλύτερα. Συνεχίζουμε να προπονούμαστε σκληρά και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να τα καταφέρουμε είναι να μην σταματήσουμε την σκληρή δουλειά".

Για την κατακόρυφη άνοδο του ποσοστού από την γραμμή των βολών σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Τραμπζονσόρ, σχολίασε: "Το θέμα με τις άστοχες βολές στην Τουρκία θεωρώ πως είχε να κάνει με την πίεση που νιώθαμε επειδή ήταν ο πρώτος μας Ευρωπαϊκός αγώνας. Δεν θεωρώ πως υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έχουμε άσχημα ποσοστά. Αλλωστε το δείξαμε και στον αγώνα με τον Αρκαδικό".

Εκτός από τον Αρκαδικό, ο Άρης νίκησε και την κούραση. Ωστόσο, έχει μπροστά του μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα… " Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που πέρασε για εμάς, όμως και αυτή που έρχεται δεν θα είναι εύκολη. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη στο γήπεδό μας με την Μπουντούτσνοστ για το Eurocup. Στον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα χάσαμε στις λεπτομέρειες και θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Θα δούμε το βίντεο, θα τους «γνωρίσουμε» και θα κάνουμε ό,τι μας πουν οι προπονητές.

Οσον αφορά στην επόμενη αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα… Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, αλλά από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα και ήρθα στην χώρα ακούω συνέχεια για τον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς προηγείται εκείνο με την Μπουντούτσνοστ, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι όταν έρθει η ώρα θα προετοιμαστούμε σωστά για να κάνουμε αυτό που πρέπει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ