ΑΡΗΣ

Όχι από τον Παπανικολάου

Όχι από τον Παπανικολάου
Παπανικολάου

Ο Άρης έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τον Κώστα Παπανικολάου να επιστρέψει στο ρόστερ του με τα τηλεφωνήματα των Νίκου Λάσκαρη και Δημήτρη Πρίφτη αλλά η απάντηση του διεθνή φόργουορντ ήταν αρνητική με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε αρνηικά στον Άρη σε επικοινωνία που είχε ο διεθνής φόργουορντ με τους ανθρώπους του στην πρόταση για συνεργασία σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν να τον εντάξουν και πάλι στο ρόστερ τους.

Στην περίπτωση του "Παπ" απομένει να φανεί σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί επιστρέφοντας στην Ευρώπη από το ΝΒΑ και τους Ντένβερ Νάγκετς. Και πιο συγκεκριμένα σε ποια ομάδα του ΤΟΡ 16 της Euroleague με τον Παναθηναϊκό να έχει κινηθεί δυναμικά τις τελευταίες 8 μέρες και από το βράδυ της Πέμπτης (14/1) να έχει μπει σφήνα και η Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Εξαρχής ήταν δύσκολο για τον Άρη να πείσει τον διεθνή φόργουορντ να επιστρέψει στο δυναμικό του. Είτε για συμβόλαιο 1,5 χρόνου όπως εξέφρασε στην επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Νίκος Λάσκαρης στην επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπό του είτε και όταν υπήρξε αποδοχή του η συνεργασία να είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα χθες Πέμπτη υπήρξε και το τηλεφώνημα του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη με τους δύο να συνδέονται με μία ιδιαίτερη σχέση.

Πλέον στον Άρη εξετάζουν ήδη συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών από την αγορά. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ τους για τη φάση των ομίλων του Last-32 του Eurocup μέχρι και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου. Μέχρι την παραμονή του Β΄ γύρου. Αυτός που φαίνεται πάντως να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου είναι ο Σέρβος φόργουορντ Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ