ΑΡΗΣ

Όσοι κάτοχοι διαρκείας δεν πήγαν στον τελικό, θα μπουν δωρεάν με την Βιλερμπάν

Όσοι κάτοχοι διαρκείας δεν πήγαν στον τελικό, θα μπουν δωρεάν με την Βιλερμπάν

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως όσοι κάτοχοι των διαρκείας δεν μπόρεσαν να δουν από κοντά τον τελικό στο Κύπελλο, θα μπουν δωρεάν στην αναμέτρηση κόντρα στην Βιλερμπάν.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τους φιλάθλους του που είναι κάτοχοι διαρκείας. Όσοι δεν είδαν από κοντά τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα δουν δωρεάν στην αναμέτρηση απέναντι στην Βιλερμπάν, για το Champions League της FIBA.

Η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠαναθηναϊκόSuperfoods, θα μπορέσουν να εισέλθουν δωρεάν(με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους) στο «NickGalisHall», για την καθοριστική αναμέτρηση με τηνASVELLyon–Villeurbanne(Τετάρτη 01/03, 19:30), στα πλαίσια της φάσης των «16» τουBasketballChampionsLeague.

Επισημαίνεται ότι οι κάτοχοιPLATINUM,GOLDκαι 2-3Α, θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τηVilleurbanne, αφού τα διαρκείας ίσχυαν μόνο για την πρώτη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε σε ακόμα έναν «τελικό», κόντρα σε ακόμα μία γαλλική ομάδα.

Όμως επειδή έχουμε αγώνα και αύριο (Σάββατο 25/02, 17:00), ραντεβού στο «NickGalisHall» για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ