ΑΡΗΣ

Οριστικό διαζύγιο με τον Ασημακόπουλο

Οριστικό διαζύγιο με τον Ασημακόπουλο
INTIME SPORTS

Οι διοικούντες τον Άρη συναντήθηκαν με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, δεν βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης και έληξαν τη συνεργασία τους. Τι ισχύει με τον Κώστα Χαρίση και τι γίνεται με τη FIBA.

Αλλεπάλληλες ήταν οι σημερινές επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και την ΕΟΚ, αναφορικά με το θέμα του απαγορευτικού που έχει επιβληθεί στην ομάδα από τον Ιανουάριο του 2012.

Η ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως το αίτημα της FIBA, για αποστολή επιστολής με την οποία η Ομοσπονδία θα εγγυάται ότι θα παρακολουθεί την ομαλή πορεία των διακανονισμών που έχει επιτύχει η ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές της.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η FIBA θα στείλει την Τρίτη (19/8) το έγγραφο στους "κίτρινους", που με τη σειρά τους θα πρέπει να το προωθήσουν στην ΕΟΚ για υπογραφή και αποστολή στη παγκόσμια ομοσπονδία.

Η επόμενη κίνηση της ΚΑΕ θα είναι να καταθέσει τα χρήματα της προκαταβολής στο λογαριασμό του Άαρον Μάιλς, προκειμένου η FIBA να άρει το απαγορευτικό.

Διοικούντες την ΚΑΕ συναντήθηκαν σήμερα (18/8) με τον Αντώνη Ασημακόπουλο και τον Κώστα Χαρίση. Με τον Αντώνη Ασημακόπουλο δε βρέθηκε η «χρυσή τομή» για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο 38χρονος φόργουορντ δε θα συνεχίσει στον Άρη την επόμενη σεζόν. Κάτι που είχε να κάνει με την πρόταση που του κατατέθηκε στην δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση μέσα σε μία εβδομάδα. Πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανταποκρινόταν στην προσφορά του στην ομάδα.

Με τον Κώστα Χαρίση έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για δύσκολη περίπτωση και η διοίκηση θα προσπαθήσει να βρει λύση προς το συμφέρον της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει κι άλλη συνάντηση με τον 35χρονο σέντερ. Επί του παρόντος αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο Χαρίσης όπως δεν είχε κρύψει και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης μαζί του δεν είναι διατεθειμένος να το λύσει αν δεν συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ