ΑΡΗΣ

Οριστικά με Πρίφτη και του χρόνου ο Άρης

Οριστικά με Πρίφτη και του χρόνου ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά και την σημερινή συνάντηση με τους κ.κ. Νίκο Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη.

Στην άκρη του πάγκου του Άρη θα παραμείνει ο Δημήτρης Πρίφτης και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο μετά και την σημερινή συνάντηση με τους κ.κ. Νίκο Λάσκαρη και Λευτέρη Αρβανίτη.

Μία συνάντηση που έγινε στην Αθήνα και ήταν διάρκειας έξι ωρών όπου οριστικοποιήθηκε ότι είχε διαφανεί με την ενεργοποίηση όρου που είχε συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Ένας ότι που είχε φημολογηθεί στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ανέφερε πως θα ενεργοποιούταν η παραμονή του Έλληνα τεχνικού από την στιγμή που ο Άρης θα εξασφάλιζε θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος όπως και έγινε.

Στην σημερινή συνάντηση στην Αθήνα συμμετείχαν ο τεχνικός του Άρη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και ο πρόεδρος αυτής με φόντο την έναρξη του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε ότι ο Άρης θα πορευτεί την επόμενη σεζόν με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο του, αφού όλες οι πλευρές εξέφρασαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Κι αυτό γιατί υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων ανάμεσα στον κόουτς και το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, στον οποίο ο πρώτος ανέλυσε το πλάνο του.

Με τη σημερινή συνάντηση ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που αφορούν τον ΑΡΗ, όπως η οργάνωση των Ακαδημιών κι όχι μόνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ