ΑΡΗΣ

Ορεξάτος ο ΜακΝιλ

Ορεξάτος ο ΜακΝιλ
ΜακΝιλ

Με μεγάλη όρεξη για δουλειά και «δίψα» για μία επιτυχημένη σεζόν με τον Άρη πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ο Τζερέλ ΜακΝιλ το βράδυ της Κυριακής.

Παρά την κούραση του ταξιδιού και μία καθυστέρηση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Μάλιστα η διάθεσή του ΜακΝιλ έγινε ακόμα καλύτερη όταν είδε αρκετούς φίλους του Άρη να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και να τον αποθεώνουν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη», είπε ο ΜακΝιλ, φορώντας το κίτρινο κασκόλ που του έδωσαν οι φίλοι της ομάδας για να προσθέσει αμέσως μετά: «Χαίρομαι που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και είμαι εντυπωσιασμένος από την υποδοχή της οποίας έτυχα από τους φιλάθλους. Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο 28χρονος γκαρντ είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ και είχε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Γιατί επέλεξε αυτή του Άρη; «Έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Ο Άρης για μένα είναι μία ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόουτς. Μίλησα μαζί του 2-3 φορές και πραγματικά «με κέρδισε» μ” αυτά που μου είπε».

Κι όσο για τους συμπαίκτες του σχολίασε: «Από τη μέρα που συμφώνησα με τον Άρη, έψαχνα κάθε παίκτη που παίρναμε. Τα χαρακτηριστικά του στο παρκέ, τον τρόπο παιχνιδιού του. Πιστεύω ότι δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό σύνολο και τώρα πρέπει να «δεθούμε» ως ομάδα», τόνισε ο ΜακΝιλ.

Ο πρώην άσος των Φίνιξ Σανς χάρηκε πολύ την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι, όμως γνώριζε για τον κόσμο του Άρη. «Είχα δει βίντεο με τους φιλάθλους της ομάδας και εντυπωσιάστηκα. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι το εξής: Ήρθα, είμαι εδώ και είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά, ώστε στο τέλος της σεζόν να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία καλή χρονιά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ