ΑΡΗΣ

Οι "Μέρες Αυτοκρατορίας" του Άρη

Οι "Μέρες Αυτοκρατορίας" του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης προχώρησε στην παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος "Μέρες αυτοκρατορίας 1984-1991" στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, παρόντος του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε πως το Σάββατο 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης η παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος "Μέρες αυτοκρατορίας 1984-1991".

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.

Η ανακοίωση της ΚΑΕ Άρης

"Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου η παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος: «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991», στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ και μέλος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του συλλόγου, Πέτρος Ράσογλου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ το συλλεκτικό λεύκωμα σχολίασαν ο πρόεδρος του ΑΡΗ στα χρόνια της Αυτοκρατορίας, Χρήστος Μιχαηλίδης, οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Βασίλης Λυπηρίδης, Γιώργος Δοξάκης, Χάρης Παπαγεωργίου, οι οποίοι απάντησαν και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων, και ο Γιάννης Πέγκος, ο οποίος επιμελήθηκε τη δημιουργία του λευκώματος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Μισούνοφ και ο Δημήτρης Μπουσβάρος, μέλη της «χρυσής» ομάδας του ΑΡΗ, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Το λεύκωμα θα διατίθεται από αύριο Δευτέρα (09/05), από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”, στα ωράρια λειτουργίας της (12:00 – 20:00)".

PHOTO CREDITS: arisbc.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ