ΑΡΗΣ

Οι Μέμφις Γκρίζλις είδαν τον Βεζένκοφ

Οι Μέμφις Γκρίζλις είδαν τον Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου των αγωνιστικών επιχειρήσεων των Μέμφις Γκρίζλις, Τζον Χόλιντζερ, αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs. Για αύριο (9/6) η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την ποινή με την ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών των playoffs στο PAOK Sports Arena υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου των αγωνιστικών επιχειρήσεων των Μέμφις Γκρίζλις, Τζον Χόλιντζερ.

Η παρουσία του είχε να κάνει με αφορμή την παρουσία του στην Ευρώπη για το καμπ του Τρεβίζο και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ του Άρη. Οι Γκρίζλις επιλέγουν στο Νο25 του φετινού ντραφτ και το όνομα του Βεζένκοφ σε αρκετά mock draft ήταν υποψήφιο για να καταλήξει στην ομάδα του Μέμφις.

Εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να εκδοθεί σήμερα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που έχει καταθέσει η ΚΑΕ Άρης, με την οποία προσβάλλει την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, και σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση αυτή θα γίνει γνωστή αύριο.

Με την προσφυγή της η ΚΑΕ Άρης ζητάει από το ΑΣΕΑΔ την μείωση της ποινής, που προέβλεπε αποκλεισμό της έδρας για τέσσερις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 35.800 ευρώ για όσα συνέβησαν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς του α' γύρου των playoffs με την ΑΕΚ στο "Nick Galis Hall". Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί επειδή η ΚΑΕ Άρης ήταν υπότροπη από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ποινή της διπλασιάστηκε.

Ο Άρης έχει ήδη εκτίσει δύο αγωνιστικές στα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των playoffs με τον Ολυμπιακό και οι νομικοί της ΚΑΕ ζήτησαν από το ΑΣΕΑΔ γρήγορη απόφαση ώστε αν μειωθεί η ποινή εν όψει και των παιχνιδιών της σειράς των μικρών τελικών των playoffs με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη είναι αύριο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ