ΑΡΗΣ

Ο Αγγέλου εκτιμάει Μπόγρη

Ο Αγγέλου εκτιμάει Μπόγρη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν θα μείνει στον Πανιώνιο και την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Βαγγέλης Αγγέλου εκτιμάει τον τρόπο παιχνιδιού του και δεν αποκλείεται επιστροφή του στον Άρη.

Η μη παραμονή του Γιώργου Μπόγρη στον Πανιώνιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο δημιουργεί ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και το γεγονός της εκτίμησης του Αγγέλου στο πρόσωπό του και του τρόπου παιχνιδιού του.

Η ενδεχόμενη έλευση ωστόσο του Μπόγρη στον Άρη θα εξαρτηθεί και με το τι θα γίνει με τους Κώστα Χαρίση και Ζήση Σαρικόπουλο. Ο μεν πρώτος είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και ο δεύτερος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Στην περίπτωση του Χαρίση ο Αγγέλου είναι θετικός στην παραμονή του και σημαντικό ρόλο να παίξει το γεγονός ότι έχουνε τον ίδιο εκπρόσωπο. Κάτι που ισχύει και στις περιπτώσεις των Γκίκα και Καμπερίδη του Φιλαθλητικού.

Κι όσο για τον Σαρικόπουλο είναι με την σειρά του στα πλάνα του με την οριστικοποίηση της παραμονής του στον πάγκο του Άρη να κρίνεται την επόμενη Δευτέρα. Κατά τα άλλα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις Γκίκας και Καμπερίδης αναμένουνε τον Άρη ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει στον Πανιώνιο.

Πάντα στο μεταγραφικό μέτωπο ο Αγγέλου επιθυμεί την παραμονή του Μιχάλη Πελεκάνου με την διοίκηση της ΚΑΕ να αναμένεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια γνωρίζοντας πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της. Κι όσο για τον Δημήτρη Βεργίνη δύσκολα να είναι στο ρόστερ του Άρη και της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Γιάννη Αθηναίου να είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι.

Από εκεί και πέρα ο Αγγέλου δεν είναι αρνητικός στην συμμετοχή του Άρη στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι όμως που για να γίνει θα πρέπει να βρεθεί το ποσό των 33.000 ευρώ (15.000 ευρώ για την εγγυητική και 18.000 ευρώ για πρόστιμα). Ποσό πάντως που δεν αποκλείεται να είναι και μεγαλύτερο εξαιτίας σύμφωνα με πληροφορίες και άλλων εκκρεμοτήτων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ