ΑΡΗΣ

Ο Χάγκινς ελπίζει για τους μικρούς τελικούς

Ο Χάγκινς ελπίζει για τους μικρούς τελικούς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζαμέλ Χάγκινς θα εξεταστεί την Τρίτη (24/5) από το ιατρικό τιμ του Άρη, όπερ και σημαίνει πως θα μάθει αν θα προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ.

Η απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με το οποίο έχει μάθει να ζει ο Άρης τον τελευταίο μήνα. Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στον δεύτερο προημιτελικό με την Κηφισιά, απέχει από τη δράση τον τελευταίο μήνα, κάνοντας την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει στη δράση και να είναι "παρών" στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Γι αυτόν τον λόγο, η εξέτασή του από το ιατρικό τιμ του Άρη την Τρίτη (24/5) αποτελεί για εκείνον μια πολύ σημαντική στιγμή. Δεν δίστασε μάλιστα να τη μοιραστεί με τους "φίλους" του στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφία γράφοντας " επίσκεψη σε γιατρό, ευχηθείτε μου καλή τύχη". Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Πρίφτης είχε διαμηνύσει πριν την έναρξη των μικρών τελικών πως ο Τζαμέλ Χάγκινς θα χάσει σίγουρα τα δύο πρώτα παιχνίδια, αποφεύγοντας να απαντήσει για το τι θα ισχύσει από το τρίτο κι έπειτα.

Doctors visit. Wish me luck !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jamelle Hagins (@swerv.bul14) στις

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ