ΑΡΗΣ

Ο τέταρτος με 1000 ασίστ ο Ξανθόπουλος!

Ο τέταρτος με 1000 ασίστ ο Ξανθόπουλος!

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League που έσπασε το φράγμα των 1.000 ασίστ.

Είναι ένας από τους πιο αθόρυβους “εργάτες” στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League εδώ και πολλά χρόνια. Από σήμερα είναι και ο τέταρτος παίκτης που έφτασε τον τετραψήφιο αριθμό ασίστ στη σύγχρονη ιστορία της λίγκας! Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έγραψε τη δική του Ιστορία στο Αλεξάνδρειο, καθώς στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης του Αρη με την ΑΕΚ συμπλήρωσε τις 1.000 ασίστ στην καριέρα του.

Μόνο τρεις παίκτες έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο στο πρωτάθλημα επί ημερών ΕΣΑΚΕ (από το 1992 και ύστερα): Ο Δημήτρης Διαμαντίδης (2.141 ασίστ), ο Βασίλης Σπανούλης (είχε 1.893 ασίστ πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κύμη) και ο Νίκος Βετούλας (1.093 ασίστ). Ο Ξανθόπουλος παίζει στην Stoiximan.gr Basket League από τη σεζόν 2002-03 μέχρι σήμερα (σε Νήαρ Ηστ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Πανελλήνιο και Αρη), έχοντας απουσιάσει μόνο τη σεζόν 2013-14, όταν έπαιζε στην Ισπανία (Ομπραντόιρο).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ