ΑΡΗΣ

Ο Πρίφτης έχει ξεχωρίσει τον Κουκ

Ο Πρίφτης έχει ξεχωρίσει τον Κουκ

Έναν πρώην πρωταθλητή του NCAA έχει ξεχωρίσει ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει ψηλά στη λίστα του τον 23χρονο πόιντ γκαρντ, Κουίν Κουκ

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχίζει να σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν και πριν δώσει το τελικό "οκ" για κάθε κίνηση θέλει να μειώνει όσο είναι δυνατόν το ρίσκο. Τις τελευταίες ημέρες το "πράσινο" φως του Έλληνα τεχνικού φαίνεται να έχει πάρει η περίπτωση του Κουίν Κουκ. Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λας Βέγκας με την ελπίδα να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, όμως κάτι τέτοιο δεν δείχνει πιθανό.

Ο Άρης θα επιδιώξει να αποκτήσει τον Κουίν Κουκ. Είναι παίκτης που αρέσει στον Δημήτρη Πρίφτη, από πέρσι κιόλας, είναι παίκτης που βρίσκεται μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι έγκειται στο να πειστεί να αφήσει την ελπίδα του ΝΒΑ στην άκρη, για να παίξει στην Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες οι επίλεκτοι της D-League ηττήθηκαν με 108-71 από τους Σίξερς και ο ίδιος είχε 2 πόντους με 1/8 σουτ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Το θετικό στην περίπτωση του απόφοιτου του Ντιουκ (στέφθηκε πρωταθλητής NCAA το 2015 όντας αρχηγός) είναι ότι το κασέ του βρίσκεται εντός λογικών ορίων για τον Άρη κι έτσι το μόνο που μένει είναι να πειστεί να αφήσει τις όποιες ελπίδες έχει για κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ