ΑΡΗΣ

Ο πιο πιστός Γιαννάκης του Άρη

Ο πιο πιστός Γιαννάκης του Άρη

Μία εικόνα 1.000 λέξεις. Το φιλί του Δημήτρη Πρίφτη στον μικρό Γιαννάκη δεν θα μπορούσε παρά να κλέψει την παράσταση στην ανοιχτή προπόνηση του Άρη στη Nick Galis Hall για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν να δώσουν το παρών στην ανοιχτή προπόνηση της νέας ομάδας που "χτίζει" ο Δημήτρης Πρίφτης και να πάρουν μία πρώτη γεύση. Αυτός που δεν ήταν δυνατό να απουσιάσει και ήταν εκεί στη μόνιμή του θέση ήταν ο μικρός Γιαννάκης. Ο 8χρονος πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια όπως δεν έχει διστάσει να το δηλώσει ο Έλληνας τεχνικός της.

Τον μικρό Γιαννάκη τον φέρνει στα παιχνίδια του Άρη στη Nick Galis Hall η μητέρα του, Μαρία, και μαζί δίπλα από τον πάγκο της ομάδας και μεταξύ της μπασκέτας που είναι μπροστά από το πέταλο φροντίζουν να τα παρακολουθούν.

Ο μικρός Γιαννάκης εκτός από τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη φρόντισε τον τελευταίο ένα μήνα να δώσει το παρών άλλες δύο φορές στη Nick Galis Hall. Η πρώτη ήταν στην πρώτη της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 22 Αυγούστου όπου τον χαιρέτησαν εκτός του Έλληνα τεχνικού και του υπόλοιπου τιμ του και οι παίκτες αλλά και στην ανοιχτή προπόνηση όπου και πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο.

Ο μόνος παίκτης της νέας ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη που ο μικρός Γιαννάκης δεν είχε την ευκαιρία να δει από κοντά, όπως και οι υπόλοιποι στις τάξεις της αλλά και σε αυτές των φιλάθλων της, είναι ο Βίκτορ Σανικίτζε. Ο διεθνής Γεωργιανός φόργουορντ βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος υπό τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου σε υποχρεώσεις στο δρόμο προς την πρόκριση στο Eurobasket του 2017.

Ο πιο πιστός Γιαννάκης του Άρη

Ο Πρίφτης του αφιέρωσε τη νίκη επί του Κόροιβου

`Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του μικρού Γιαννάκη στη Nick Galis Hall η σχέση που αναπτύχθηκε από πλευράς του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ιδιαίτερη. Τέτοια που γινόταν ολοένα και πιο έντονη στο πέρας του χρόνου και των εμφανίσεών του.

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, στις 20 Φεβρουαρίου του 2016, μετά από τη νίκη του Άρη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας ο τεχνικός του Άρη φρόντισε μέσα από τις δηλώσεις του στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε να του την αφιερώσει.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει για τη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας και ακολούθως για τον Γιαννάκη: "Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, επιθετικό, ήμασταν σε καλή μέρα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Καβάλα που είναι σε δύο μέρες. Θα ήθελα προσωπικά να αφιερώσω τη νίκη -κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό γιατί το νιώθω και είμαι σίγουρος πως μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας- στον Γιαννάκη, το παιδί που είναι δίπλα στον πάγκο μας σε όλα μας τα παιχνίδια με την μαμά του. Είναι ένα ιδιαίτερο παιδί από το οποίο και εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι μας παίρνουμε δύναμη. Και από αυτόν, αλλά και από την γλυκιά μητέρα του και η παρουσία του είναι πολύ μεγάλη συμπαράσταση για μας. Είναι ο πιο πιστός μας οπαδός. Έχουμε καταλάβει πόση χαρά του δίνουμε και θα ήταν πιο χαρούμενος και εκείνος αν καταλάβαινε πόση δύναμη μας δίνει εκείνος. Το θέμα είναι πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από τον ίδιο, το χαμόγελό του και από τα μάτια της μητέρας του. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο εμείς προχωράμε".

Ο πιο πιστός Γιαννάκης του Άρη

Τούρτα γενεθλίων και ευχές στα αποδυτήρια

Εκτός από τον Δημήτρη Πρίφτη ο μικρός Γιαννάκης έχει πετύχει να γίνει ένα και με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη. Κάτι που φάνηκε και στην έκπληξη που τον περίμενε πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες. Στις 11 Μαϊου. Ανήμερα των 8ων γενεθλίων του όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει στη Nick Galis Hall με 56-50 τον Παναθηναϊκό στο 4ο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs. Επικράτηση με την οποία οι "κίτρινοι" ισοφάρισαν σε 2-2 και ο μικρός Γιαννάκης είδε λίγα λεπτά μετά να τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Συγκεκριμένα βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας όπου και έσβησε τα κεράκια της τούρτας που του είχαν ετοιμάσει ο Δημήτρης Πρίφτης με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του. Σε ένα ακόμη δείγμα του μεγαλείου του Άρη και εκτός του γηπέδου με την σφραγίδα του Έλληνα τεχνικού και όσων είναι στο δυναμικό της όλα αυτά τα χρόνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ