ΑΡΗΣ

Ο Μολυβδάς στο προπονητικό επιτελείο του Άρη

Ο Θανάσης Μουλυβδάς είναι ο νέος βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη στον Άρη, παίρνοντας την θέση του αποχωρήσαντα Θωμά Νίκου. "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη", σχολίασε.

Λίγες μέρες μετά το "αντίο" του Θωμά Νίκου , ο Άρης βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Θανάση Μολυβδά, ο οποίος είναι ο νέος στενός συνεργάτης του κόουτς Δημήτρη Πρίφτη. Ο νεαρός τεχνικός εξέφρασε την χαρά του που επιστρέφει στους "κιτρινόμαυρους".

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Θανάση Μολυβδά, ο οποίος εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη.Ο Θανάσης Μολυβδάς γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1979. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1997 στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στο Λονδίνο και στο SalonicaBasketballCamp. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος τουπροπονητικού προγράμματος των «Αστεριών», από το 2000 έως το 2008.

Διετέλεσε μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πανελληνίου (2008-2010), όπου τη δεύτερη χρονιά η αθηναϊκή ομάδα έφτασε ως τοfinalfourτουEurocup, ενώ εργάστηκε επίσης στον Πιερικό Αρχέλαο (2010-2012), στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος (2011-2012), στον ΑΡΗ (2012-13) και στη ΖalgirisKaunas(2013-14).Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΑΡΗ, το νέο μέλος του προπονητικού τιμ δήλωσε:«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης και από την πλευρά μου θα δώσω τα πάντα για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη και τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ