ΑΡΗΣ

"Ο Λάσκαρης αποτελεί "φάρο" για τον ελληνικό αθλητισμό"

"Ο Λάσκαρης αποτελεί "φάρο" για τον ελληνικό αθλητισμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη τοποθετήθηκε επίσημα για όσα έγιναν το Σάββατο (28/5) στο ΟΑΚΑ, με την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στον Νίκο Λάσκαρη. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κίτρινοι".

Για την επίθεση στον Νίκο Λάσκαρη στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ τοποθετήθηκε επίσημα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Οι "κίτρινοι" καταγγέλλουν όσα έγιναν στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τονίζοντας πως σύσσωμη η οικογένεια του Άρη βρίσκεται στο πλευρό του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Άρης ως " φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη καταδικάζει τα αίσχη που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Νίκου Λάσκαρη και της οικογένειάς του. Εκφράζουμε την θερμή μας συμπαράσταση προς τον κ. Λάσκαρη και στεκόμαστε στο πλευρό του, όπως σύσσωμη η οικογένεια του Άρη.

Ο Νίκος Λάσκαρης αποτελεί "φάρο" για τον ελληνικό αθλητισμό στις δύσκολες εποχές που βιώνει και αποτελεί υποχρέωση όλων μας να τον προστατέψουμε. Περιμένουμε από τους φορείς του μπάσκετ και την ελληνική πολιτεία να απομονώσουν τα θρασύδειλα στοιχεία, όπως αυτά που εμφανίστηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και να ενθαρρύνουν ανθρώπους που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο κ. Λάσκαρης.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την πετυχημένη φετινή της πορεία. Η παρουσία του κ. Λάσκαρη εγγυάται πως φέτος μπήκαν τα θεμέλια για την επιστροφή του Αυτοκράτορα στο θρόνο του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ