ΑΡΗΣ

Ο... double double στόχος του Μπάκνερ με τον Άρη!

Ο... double double στόχος του Μπάκνερ με τον Άρη!

Ο Έρικ Μπάκνερ μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, εξήγησε ότι έκανε τη σχετική... έρευνα στο Youtube πριν υπογράψει στους "κίτρινους" και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει για τη νέα ομάδα του.

Ο Έρικ Μπάκνερ αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη κι έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του πρόσφεραν οι "κίτρινοι", εξηγώντας ότι έκανε την έρευνά του στο Youtube πριν πάρει την απόφαση να έλθει στην Ελλάδα.

"Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν για τον Άρη και μου είπαν μόνο όμορφα πράγματα για την ομάδα και για την Θεσσαλονίκη. Φυσικά μίλησα και με τον Τζένκινς, με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκ Τέλεκομ. Το γεγονός ότι ο Τζένκινς είχε ήδη υπογράψει στον Άρη έκανε ακόμη πιο εύκολη την απόφασή μου. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Επίσης, έχω κάνει την έρευνά μου και στο youtube. Έχω δει βιντεάκια με τον κόσμο του Άρη και μοιάζει πραγματικά σπουδαίος. Έχει πάθος και αυτό είναι πολύ καλό" εξήγησε στο arisbc.gr ο Αμερικανός σέντερ.

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα περισσότερα νταμπλ νταμπλ μπορώ! Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να κερδίζουμε πάντα… Σε κάθε ματς! Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει όλα όσα θέσουμε ως στόχους".

Τέλος, δήλωσε ανυπόμονος να παίξει για τον Δημήτρη Πρίφτη και τον κόσμο του Άρη. "Έχω μιλήσει με τον κόουτς, αλλά δεν μου έχει πει συγκεκριμένα πιο είναι το πλάνο του για εμένα. Αυτό, όμως, έχει μικρή σημασία… Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόουτς Πρίφτη και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει στο παρκέ. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω για εκείνον και για τον κόσμο του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ