ΑΡΗΣ

Ο… διπρόσωπος Άρης

Ο… διπρόσωπος Άρης
EUROKINISSI

Ο Άρης υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της Νίμπουρκ και γι' ακόμα μία φορά άφησε το... καλό του πρόσωπο στο Αλεξάνδρειο. Για την ώρα, το σύνολο του Παναγιώτη Γιαννάκη βγάζει πολλές αδυναμίες εκτός έδρας, ωστόσο εντός μοιάζει πως μπορεί να νικήσει τον καθένα!

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι του Άρη στο Basketball Champions League. Το τελικό 99-70 υπέρ της Νίμπουρκ τα λέει όλα για την αρνητική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο "Δράκος" ήταν φανερά εκνευρισμένος και μετά το τέλος του αγώνα έδειξε δύο ώρες video, προκειμένου να καταλάβουν όλοι τα λάθη τους.

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερο προβληματισμό είναι πως ο Άρης δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός γι' ακόμα ένα εκτός έδρας ματς. Το ίδιο έγινε και στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, όταν ο Κόροιβος υποχρέωσε τον Άρη σε ήττα με 55-71, με τη διαφορά μάλιστα να ξεπερνά σε πολλά σημεία τους 15 πόντους και να είναι σταθερά διψήφια.

Ο Άρης έχει βγάλει πολύ άσχημο πρόσωπο εκτός έδρας, ωστόσο εντός τα έχει καταφέρει ιδανικά έως τώρα. Αρχικά, ξεπέρασε στο Αλεξάνδρειο το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (70-63), στη συνέχεια έριξε στο καναβάτσο τη Ζιέλονα Γκόρα με 70-64 και πριν από μερικές ώρες επικράτησε της ΑΕΚ με 64-62.

Η ομάδα του coach Γιαννάκη εντός έδρας -έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της- μοιάζει ικανή για το καλύτερο δυνατό. Παίρνει εξαιρετικό βαθμό στην άμυνα και για την ώρα έχει πανηγυρίσει σημαντικές νίκες. Εκτός, όμως, όχι απλά δεν έρχονται νίκες, αλλά παράλληλα οι εμφανίσεις της ομάδας είναι καθόλα αρνητικές.

Προφανώς, αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα ενόψει της συνέχεια τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων. Αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο για την τρίτη "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League (21/10, 18:30).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ