ΑΡΗΣ

Ο Άρης συμφώνησε με τον Αθηναίου

Ο Άρης συμφώνησε με τον Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου επιστρέφει στον Άρη. Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε και έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Θέμα χρόνου οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση.

Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Αθηναίου, ύστερα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκαρντ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς αγωνίστηκε στους "κιτρινόμαυρους" την σεζόν 2013-2014, ερχόμενος τότε από τον Πανιώνιο.

Ο 29χρονος γκαρντ, βρισκόταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τον Άρη. Ο Γιάννης Αθηναίου πρόσφατα συναντήθηκε με τον κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Έλληνας προπονητής του εξήγησε το πλάνο της ομάδας και τον ρόλο που θέλει να του αναθέσει και οι δύο πλευρές συμφώνησαν, δίνοντας τα χέρια, με την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" παράλληλα να καταθέτει στον αθλητή και μία βελτιωμένη οικονομικά πρόταση.

Ο Άρης θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του, κάτι που το επιθυμεί και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Έτσι, λοιπόν, μετά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, οι "κιτρινόμαυροι" θα αποκτήσουν έναν ακόμη πολύπειρο παίκτη του πρωταθλήματος, ο οποίος έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, τον Γιάννη Αθηναίου. Θέμα χρόνου οι υπογραφές και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Αθηναίου, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας μέσο όρο 5.4 πόντους και 1.6 ασίστ ανά παιχνίδι, με 13 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ