ΑΡΗΣ

Ο Άρης κοντά στην απόκτηση του Σανικίτζε

Ο Άρης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον 30χρονο Γεωργιανό πάουερ-φόργουορντ, Βίκτορ Σανικίτζε.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον 30χρονο (1/4/1986) Γεωργιανό διεθνή πάουερ-φόργουορντ (2.03 ύψος), Βίκτορ Σανικίτζε. Μαζί με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη θα αποτελέσουν τα δύο "βασικά 4άρια" των "κιτρινόμαυρων" ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βίκτορ Σανικίτζε σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιο του και ο παίκτης θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Άρη. Πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, καθώς αγωνίστηκε στην Euroleague με την Σιένα την σεζόν 2012-2013, ενώ ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Σαραγόσα, Ούνικς Καζάν, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε μπάσκετ στην Τουρκία και στην Άνκαρα. Στο παρελθόν, υπήρξε για μία τριετία (2009-2012) παίκτης της Βίρτους.

Βέβαια, ο Βίκτορ Σανικίτζε, εφόσον ανακοινωθεί, θα αργήσει να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Άρη, καθώς αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η Γεωργία ετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες ενόψει του Eurobasket του 2017. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ