ΑΡΗΣ

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Αθηναίου

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση του Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου παραμένει ελεύθερος και ο Άρης κινείται για την απόκτηση του, θέλοντας να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο νέος προπονητής του Άρη, έχει τονίσει πως θέλει να ποντάρει στους γηγενείς παίκτες ενόψει της νέας σεζόν και οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Ύστερα από την απόκτηση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για να κάνουν δικό τους τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος παραμένει ελεύθερος. Οι "κιτρινόμαυροι" εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του 29χρονου γκαρντ, αλλά υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Άρης, όμως, επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γιάννη Αθηναίου και οι "κιτρινόμαυροι" αναμένουν την απάντηση του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε στους "κιτρινόμαυρους" την σεζόν 2013-2014, ερχόμενος από τον Πανιώνιο, πριν κάνει το βήμα για την Αρμάνι Μιλάνο. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ