ΑΡΗΣ

Ο Άρης κερδίζει τη ΛεΜαν για Γουάιτ

Ο Άρης κερδίζει τη ΛεΜαν για Γουάιτ

Στον Άρη περιμένουνε μέχρι αύριο να γνωρίζουν την απάντηση του Οκάρο Γουάιτ στην πρόταση που του έχουνε καταθέσει. Στην τελική ευθεία η απόκτηση των Τζέικ Κοέν και Τζαμέλ Χάγκινς.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οκάρο Γουάιτ δείχνει να είναι σε πρώτο πλάνο στον Άρη που περιμένουνε μέχρι αύριο την απάντησή του στην πρόταση που του έχουνε καταθέσει. Το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη και την πρώτη του επιλογή στην θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ότι ο Άρης δείχνει να κερδίζει την μάχη με την γαλλική ΛεΜαν.

Στις τάξεις του Άρη με την πρότασή τους στο πρόσωπο του 23χρονου Αμερικανού φόργουορντ δείξανε ότι επιθυμούν να κάνουνε την υπέρβαση για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Μοναδικό εμπόδιο στην περίπτωση του Γουάιτ για τον Άρη ότι περιμένει μέσα στη βδομάδα να έχει και κάποια νέα από το ΝΒΑ με πιθανή πρόταση κατά πάσα πιθανότητα από τους Μέμφις Γκρίζλις, με τους οποίους έπαιξε και πέρσι και φέτος στο Summer League του Ορλάντο.

Ωστόσο επιθυμεί εγγυημένο συμβόλαιο κάτι που λογικά δεν θα μπορέσει να το πάρει με αποτέλεσμα να στραφεί οριστικά στις επιλογές που θα έχει από την Ευρώπη. Εκεί όπου ο Άρης δείχνει να έχει ήδη πάρει προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα στην ΚΑΕ Άρης βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τους Τζέικ Κοέν και Τζαμέλ Χάγκινς. Τον πρώην Ισραηλινό φόργουορντ/σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα. Κι όσο για τον πρώην Αμερικανό σέντερ του Κολοσσό Ρόδου επίσης το φλερτ οδεύει σε γάμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ