ΑΡΗΣ

Ο Άρης και το σερί που διακυβεύεται

Ο Άρης και το σερί που διακυβεύεται
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Άρη θα βρίσκεται απόψε (9/11) στην Τουρκία, όπου την Τετάρτη (11/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ. Τι είπε ο Βασίλης Ξανθόπουλος για το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Το αήττητο σερί του θέλει να διευρύνει ο Άρης, που το απόγευμα της Τετάρτης (11/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Μπάνβιτ. Οι "κίτρινοι" προπονήθηκαν σήμερα (9/11) στο Nick Galis Hall, θα βρίσκονται απόψε στην Κωνσταντινούπολη όπου θα προπονηθούν αύριο (10/11) κι εν συνεχεία θα ταξιδέψουν με πλοίο για την Μπαντίρμα, πόλη στην οποία εδρεύει η τουρκική ομάδα.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη γειτονική χώρα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για όσα θα βρει απέναντί του ο Άρης. " Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη δε μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί, όμως στο μυαλό μας είναι μόνο ο αγώνας με την Μπάνβιτ. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο όπως φάνηκε και από τον χθεσινό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, από την οποία ηττήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο", δήλωσε αρχικά ο 31χρονος πλεϊμέικερ, πριν αναφερθεί στις εφτά διαδοχικές νίκες που έχει πετύχει ο Άρης σε Ελλάδα και Ευρώπη:

" Το σερί των νικών μας βοηθά ψυχολογικά και είναι σημαντικό ότι ήρθε σε μία περίοδο που η ομάδα ακόμα προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Όμως αυτό το σερί δε μας υπόσχεται τίποτα για το μέλλον και πρέπει να βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Είναι διαφορετική η λογική των ελληνικών και των ευρωπαϊκών αγώνων, οπότε πρέπει συνεχώς να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού".

Τέλος είπε πως " βρισκόμαστε σε καλή θέση στον όμιλό μας και όπως έχουν δείξει τα έως τώρα αποτελέσματα, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Πάμε στην Τουρκία να παλέψουμε για το καλύτερο και ρίχνουμε το βάρος στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο εν πολλοίς μας έχει χαρίσει τις τρεις νίκες που μετράμε έως τώρα στο Eurocup. Η Μπάνβιτ έχει ικανότητα στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό για να την κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ