ΑΡΗΣ

Ο Άρης επιμένει και περιμένει για Βεζένκοφ

Ο Άρης επιμένει και περιμένει για Βεζένκοφ

Ο Άρης επιθυμεί την επιστροφή του Αλεξάνταρ Βεζένκοφ, τον περιμένει, είναι πρόθυμος να καλύψει και μέρος του συμβολαίου του για τον δανεισμό, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο τονίζουν από την Θεσσαλονίκη.

Στον Άρη είναι ενήμεροι για τα ισπανικά δημοσιεύματα που μιλούν για την επιστροφή του Αλεξάνταρ Βεζένοφ στην ομάδα τους, αλλά τονίζουν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε και έχει οριστικοποιηθεί το "come back" του Βούλγαρου πάουερ-φόργουορντ στην Θεσσαλονίκη.

Οι "κιτρινόμαυροι" επιθυμούν την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα τους, είναι σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα τους για τον δανεισμό του Αλεξάνταρ Βεζένκοφ, είναι το γεγονός πως αποτελούν τον μόνο σύλλογο που είναι πρόθυμος να καλύψει μέρος του συμβολαίου του (παίρνει 500.000 ευρώ ετησίως). Και αυτό το τονίζουμε, καθώς όποια ισπανική ομάδα (όπως η Εστουντιάντες) έχει ρωτήσει για τον αθλητή, καμία δεν είναι πρόθυμη να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν βλέπει αρνητικά (αν και οι Ισπανοί αναφέρουν το αντίθετο) το ενδεχόμενο να κρατήσει τον Αλεξάνταρ Βεζένκοφ στο ρόστερ του. Κάνει σκέψεις να τον έχει στην ομάδα του στην νέα σεζόν, ώστε να του δώσει τον ρόλο του τρίτου "4αριού" στην Μπαρτσελόνα, πίσω από τους "βασικούς" Βίκτορ Κλαβέρ και Τζάστιν Ντόλμαν. Υπάρχει όμως και η άποψη πως θα ήταν καλύτερο για την εξέλιξη του Βούλγαρου φόργουορντ να δοθεί δανεικός σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό χρόνο συμμετοχής.

Ο Αλεξάνταρ Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές, μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στην Σόφια και θα έχει συζήτηση με τον πατέρα του, μιλώντας για το μέλλον του. Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, είναι σε επικοινωνία με τον Βούλγαρο φόργουορντ και του έχει εκφράσει την μεγάλη επιθυμία του να συνεργαστεί και πάλι μαζί του, δίνοντας του ενεργό και σημαντικό ρόλο στο ρόστερ του.

Ο Άρης δεν βιάζεται, επιθυμεί την επιστροφή του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν 2014-2015 και είναι πρόθυμος να περιμένει τόσο εκείνον, όσο (φυσικά) και τις διαθέσεις της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Αλεξάνταρ Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως και το 2019. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 21χρονο αθλητή και τον θεωρούν "δικό τους παιδί". Άλλωστε, αποτέλεσε παίκτη της ομάδας τους για μία τετραετία (2011-2015) και ουσιαστικά γαλουχήθηκε μπασκετικά στους "κιτρινόμαυρους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ