ΑΡΗΣ

Ο Άρης δίνει "ρέστα" για ΜακΝιλ

Ο Άρης δίνει "ρέστα" για ΜακΝιλ

Η παραμονή του Τζέρελ ΜακΝιλ αποτελεί το Νο1 ζητούμενο για τον Άρη αυτή τη στιγμή, με τους "κίτρινους" να κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να τον κρατήσουν στο Nick Galis Hall.

Η νηνεμία που παρατηρείται -μεταγραφικά πάντα- στον Άρη δεν είναι πραγματική. Οι "κίτρινοι" συνεχίζουν με πυρετώδεις ρυθμούς τις προσπάθειες ενίσχυσής τους, την ώρα που έχουν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Τζέρελ ΜακΝιλ. Ένα θέμα κάτι παραπάνω από "φλέγον", αφού μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ φέτος.

Στον Άρη στηρίζουν πολλά στον Αμερικανό γκαρντ για να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους, γι αυτό έχουν βάλει στη διαδικασία του "ψησίματος" τον... Ιβάν Ζορόσκι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου εργάζεται πλέον ως ατζέντης, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο να κρατήσει τον Τζέρελ ΜακΝιλ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Άρη. Πέραν του επαγγελματικού, στο "κίτρινο στρατόπεδο" στηρίζονται πάνω του για έναν ακόμη λόγο, τον... προσωπικό. Βλέπετε, οι δύο άνδρες συνυπήρξαν στην Μοντεγκρανάρο (2010-'11), διατηρώντας από τότε φιλικές σχέσεις.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, το τρομοκρατικό χτύπημα στο "Κεμάλ Ατατούρκ" αλλά και η γενικότερη κατάσταση στη χώρα όμως, τον έχουν αναγκάσει να μην σκέφτεται τόσο "ζεστά" το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη γειτονική χώρα.

Εξάλλου, εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει πλέον η παραμονή του Τζαμέλ Χάγκινς. Ο Αμερικανός σέντερ, που ξεχώρισε φέτος με τον Άρη, έχει στα χέρια του προτάσεις από Τουρκία και Ιταλία, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ