ΑΡΗΣ

Ντραγκίσεβιτς: "Πεπρωμένο μου ο Άρης"

Ντραγκίσεβιτς: "Πεπρωμένο μου ο Άρης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη οδικώς μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από το Βελιγράδι και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη έφθασε οδικώς μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από το Βελιγράδι ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς. Ο Σέρβος φοργουορντ και αντικαταστάτης του τραυματία καο μεγάλου άτυχου της χρονιάς για τον Άρη του Βίκτορ Σανικίτζε. Ο Ντραγκίσεβιτς στην αρχική του δηλωση τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα. Έχει καταπληκτική ιστορία ο Άρης, από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Έχει μεγάλη παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γνωρίζει μεγάλη συμπαράσταση.

Είναι άσχημο που ήρθα σε τέτοιες συνθήκες, γιατί χτύπησε ο Σανικίτζε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Χαίρομαι που όλα τελείωσαν γρήγορα με την διοίκηση, τα βρήκαμε πολύ γρήγορα και είμαι εδώ. Μίλησα και με τον προπονητή, παίξαμε εδώ πέρσι, ξέρω την ομάδα, την είδα και στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να μπω γρήγορα στην ομάδα, είναι εξαιρετικό το πρόγραμμα και ελπίζω να εξοικειωθώ άμεσα".

Για το αν είναι έτοιμος παρότι έχει αγωνιστική απραξία το τελευταίο διάστημα τόνισε: " Όλο το καλοκαίρι έκανα προπονήσεις, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαι έτοιμος. Πρώτος στόχος μου είναι να μάθω πως δουλεύει η ομάδα, ξέρω ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά θα κάνω το καλύτερο".

Έχει κατακτήσει τρία σερί χρόνια το κύπελλο στις ομάδες που αγωνιζόταν και επεσήμανε πως " ελπίζω να φέρουμε ένα κύπελλο φέτος. Με όλη αυτή την υποστήριξη, θα δώσω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο".

Για το αν θεωρεί τον Άρη από τις καλύτερες επιλογές του σχολίασε: " Είναι από τις καλύτερες επιλογές μου, πάντα αυτό πιστεύω όταν επιλέγω μια ομάδα. Ο Άρης κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος, τον παρακολουθώ. Έχει σταθερή διοίκηση, έναν πολύ καλό προπονητή, είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα".

Ρωτήθηκε αν τελικά ο Άρης είναι το πεπρωμένο του όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και απάντησε: " Μετά την καλή σεζόν που έκανα πέρσι με την Μπούντουτσνοστ, περίμενα ομάδα από την Ευρωλίγκα, αλλά σκεφτόμουν και γιατί δεν ήρθα εδώ, ότι ίσως να έχασα μια ευκαιρία. Ίσως τελικά είναι το πεπρωμένο μου".

Για το αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε μια ομάδα που έχει ως βάση της την άμυνα είπε: " Το έχω συζητήσει και με τον κόουτς, γνωρίζω ότι ο Άρης στηρίζει το παιχνίδι του στην άμυνα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορώ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ