ΑΡΗΣ

Ντραγκίσεβιτς: "Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη"

Ντραγκίσεβιτς: "Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς τόνισε πως ο Άρης θα μπορούσε να πάρει την νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα επεσήμανε πως οι Πειραιώτες είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι μετρώντας 18 πόντους (7/8δ) και 8 ριμπάουντ.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Άρη δήλωσε τα εξής: “είναι κρίμα που χάσαμε και δε μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε χρόνο για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Χάσαμε πολλά σουτ κάτω από το καλάθι. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει ώθηση και από εκεί καλούμαστε να πάρουμε περισσότερη ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα και περιορίσαμε τα ατού του Ολυμπιακού όσο γινόταν. Είμαι στενοχωρημένο για την ήττα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Επίσης, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος. Μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη και να κλέψουμε την νίκη. Όμως, είχαμε και καλά διαστήματα, αυτά πρέπει να σταθεροποιήσουμε και να αποφύγουμε τις μεταπτώσεις στην εικόνα μας”.

Ρωτήθηκε για τον αγώνα με την Μπάνβιτ και υπογράμμισε πως “θα είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Μην ξεχνάτε ότι και ο Βλάντο είναι μόλις τέσσερις μέρες στην ομάδα, ενώ έλειπαν δυο παίκτες με τραυματισμό. Εχουμε καλούς προπονητές και δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Κρατάμε τα θετικά και στρέφουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε αήττητοι στην Ευρώπη”.

Για το ότι το Παλέ ήταν έστω κι αν ήταν Δευτέρα και πάλι κατάμεστο σχολίασε: “Είναι τεράστια βοήθεια για μας, τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι για μας ότι πιο σημαντικό να έχουμε τέτοια στήριξη από τους φιλάθλους μας”.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ