ΑΡΗΣ

Νόρις: "Ο Γκάλης προσέφερε πολλά στον Άρη"

Νόρις: "Ο Γκάλης προσέφερε πολλά στον Άρη"

Το Μουσείο του Άρη επισκέφθηκε ο Όντι Νόρις, ο οποίος… έσταξε μέλι για τον Νίκο Γκάλη και για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο παλαίμαχος αθλητής τόνισε πως θα ήθελε να είχε αγωνιστεί στον «αυτοκράτορα», όμως ουδέποτε του έγινε πρόταση.

Το δελτίο Τύπου του Αρη αναφέρει:

"Μια μεγάλη μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ πέρασε τις πύλες του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ. Ο λόγος για τον Audie Norris.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον χώρο που φιλοξενεί τη λαμπρή ιστορίας του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Συνοδευόμενος από τη μεγάλη δόξα του ΑΡΗ, Χάρη Παπαγεωργίου και τον κόουτς Δημήτρη Γαλάνη, ξεναγήθηκε στο Μουσείο και θυμήθηκε τις μεγάλες μάχες που έδωσε με τους «κιτρινόμαυρους» ως παίκτης της Barcelona.

Ο Audie Norris μίλησε στην κάμερα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για τις εντυπώσεις του από το Μουσείο αλλά και το ένδοξο παρελθόν.

«Βρήκα το Μουσείο πολύ διασκεδαστικό και ενημερωτικό. Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και όλα είναι όμορφα τοποθετημένα. Έχει πολλά αντικείμενα από το παρελθόν, είναι πραγματικά εντυπωσιακό Μουσείο. Ναι, με εντόπισα σε κάποιες φωτογραφίες. Για να είμαι ειλικρινής όταν έπαιζα εναντίον του ΑΡΗ ως παίκτης της Barcelona, νόμιζα πως οι φίλαθλοί του με μισούσαν, αλλά τώρα βλέπω πως με αγαπούν. Καταλαβαίνω τώρα το γιατί υπήρχε τόση ένταση. Επειδή αγαπούν το μπάσκετ, αγαπούν την ομάδα τους και την υποστηρίζουν μέχρι τέλους».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Νιώθω υπερήφανος. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να παίξω γι’ αυτήν την ομάδα, αλλά ποτέ δεν μου πρόσφεραν συμβόλαιο!».

Ο Audie Norris δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ιδιαίτερο έργο στο κέντρο του Μουσείου, όπου σχηματίζεται η εικόνα του Νίκου Γκάλη. «Αυτό το έργο τέχνης είναι φανταστικό. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιλαμβάνομαι το πόσο οι άνθρωποι αγαπούν τον Νίκο Γκάλη. Έδωσε τόσα πολλά στην ομάδα και αυτή του το ανταποδίδει. Αυτός είναι πραγματικός σεβασμός στον παίκτη που αφοσιώθηκε σ’ αυτήν την ομάδα και σ’ αυτήν την πόλη. Περπατώντας στη Θεσσαλονίκη συνάντησα πολύ κόσμο, φιλάθλους του ΑΡΗ που αγαπούν το μπάσκετ… Ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν την ιστορία ανάμεσα στην Barcelona και τον ΑΡΗ, με αναγνώρισαν και νιώθω πάντα όμορφα όταν επιστρέφω εδώ. Πάντα περνάω καλά στην Θεσσαλονίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ