ΑΡΗΣ

Νίκου: "Ανταγωνιστικοί και ελκυστικοί"

Νίκου: "Ανταγωνιστικοί και ελκυστικοί"

Ο Θωμάς Νίκου μίλησε για τον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας τεχνικός κατέθεσε τα συναισθήματα του για την έλευση του στον σύλλογο.

Ο Θωμάς Νίκου μίλησε για τον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας τεχνικός κατέθεσε τα συναισθήματα του για την έλευση του στον σύλλογο. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

- Πώς αισθάνεσαι ως μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ;

" Κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητές της, πόσο μάλλον ο ΑΡΗΣ που με την ιστορία του επιβεβαιώνει αυτή τη σκέψη. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ευελπιστούμε ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα ανταπεξέλθουμε στους στόχους που έχουν βάλει η διοίκηση και ο κόουτς. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Είμαι της γενιάς που μεγάλωσε στη χρυσή εποχή του ΑΡΗ. Για μένα αποτελεί πρόκληση αλλά και μεγάλη ευχαρίστηση το γεγονός ότι είμαι μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας".

- Ποια υπόσχεση μπορείς να δώσεις για την προσπάθεια του ΑΡΗ, με δεδομένο ότι βασικός στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας;

" Η διοίκηση κάνει μία μεγάλη προσπάθεια στην κατεύθυνση της εξυγίανσης και της αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθεί να διευκολύνει το έργο των προπονητών αλλά και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου. Αν αυτό επιτευχθεί, πιστεύω ότι είναι και το ιδανικό. Ένα κομμάτι του στόχου θα έχει πραγματοποιηθεί. Εμείς από την πλευρά μας με τις οδηγίες του κόουτς και σε συνεργασία με τη διοίκηση, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα υλοποιεί τις απαιτήσεις του προπονητή μας και ταυτόχρονα να είναι ελκυστικό και για τον κόσμο μας".

- Μπορούμε να μιλήσουμε για αγωνιστικούς στόχους;

" Είναι νωρίς, άλλωστε δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε σε κάθε άσκηση, σε κάθε προπόνηση και θα είμαστε μέσα από σκληρή δουλειά ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και στο μαραθώνιο κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες και τις μεγαλύτερες αντοχές. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αφού είναι γνωστή σε όλους η δυναμική του κόσμου του ΑΡΗ. Είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας και η παρουσία του είναι καθοριστική".

Ποια ευχή θέλεις να κάνεις ενόψει της σεζόν που έρχεται;

" Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και περισσότερο στην ομάδα μας. Τα γήπεδα του μπάσκετ να έχουν περισσότερο κόσμο και να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ