ΑΡΗΣ

"Νίκος Γκάλης οέ οέ οέ"

"Νίκος Γκάλης οέ οέ οέ"
INTIME SPORTS

Το 1ο Nick Galis Cup δεν μπορούσε παρά να έχει την λάμψη του Νίκου Γκάλη όπως φάνηκε και πριν από το τζάμπολ του εναρκτήριου παιχνιδιού μεταξύ του Άρη και της τουρκικής Μπάνβιτ.

Όπως φάνηκε και πριν από το τζάμπολ του εναρκτήριου παιχνιδιού μεταξύ του Άρη και της τουρκικής Μπάνβιτ το 1ο Nick Galis Cup δεν μπορούσε παρά να έχει την λάμψη του Νίκου Γκάλη.

Ο «Νικ» εμφανίστηκε στο Αλεξάνδρειο λίγο πριν από τις 18:00 συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη και την κόρη του Στέλλα για να πατήσει στο παρκέ μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα που είχε φθάσει λίγα λεπτά νωρίτερα. Αμφότεροι πήρανε το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρίσκονταν στις κερκίδες κατευθυνόμενοι στην θύρα των επισήμων.

Λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε η παρουσίαση των ομάδων με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, να απηύθυνε χαιρετισμό λέγοντας: Σας καλωσορίζουμε στο 1ο τουρνουά Nick Galis Cup, στα 100 χρόνια του συλλόγου. Η ομάδα βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή. Αν όλοι μαζί ενωμένοι γίνουμε συμμέτοχοι και κοινωνοί της προσπάθειας ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Πρέπει να κάνουμε τον Άρη όπως τον παραλάβαμε από τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας. Μεγάλο, πρωταγωνιστή, δυνατό και πρωταθλητή. Αυτό θα γίνει μόνο αν δώσουμε ο ένας το χέρι στον άλλον.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που δέχθηκαν την πρόσκληση μας, για να τιμήσουν τον Άρη και τον Νίκο Γκάλη.

Ευχαριστώ ακόμη το διοικητικό προσωπικό της ΚΑΕ που έκανε ότι καλύτερο μπορούσε γι΄ αυτό το τουρνουά, ώστε να είναι αντάξιο της ιστορίας του Άρη και του Νίκου Γκάλη».

Ακολούθως η σκυτάλη πέρασε στο Νίκο Γκάλη που αφού γύρισε την μπάλα με το ένα δάχτυλο και με την προτροπή των φιλάθλων να φωνάζουνε ρυθμικά: "Νίκος Γκάλης οέ οέ οέ", για να απευθύνει από το κέντρο της του παρκέ του Nick Galis Hall τον δικό του χαιρετισμό.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τις ομάδες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Χαίρομαι που και η ομάδα ποδοσφαίρου δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τον Άρη, μεγάλο", είπε ο «Νικ», ο οποίος στη συνέχεια χαιρέτισε τις ομάδες, τους διαιτητές και τα μέλη της γραμματείας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ