ΑΡΗΣ

Νίκη για τον Άρη στη Λάρισα

Νίκη για τον Άρη στη Λάρισα

Ο Άρης σε μία κίνηση ανθρωπιάς επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα με 77-93 του Γυμναστικού. Τι δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα ο Άρης σε μία κίνηση ανθρωπιάς επικράτησε με 77-93 του Γυμναστικού. Στο περιθώριο του φιλανθρωπικού παιχνιδιού η ΚΑΕ Άρης διαθέτει στους φιλάθλους τα επίσημα προϊόντα της ομάδας και τα έσοδα θα διατεθούν επίσης προς ενίσχυση των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ο Άρης κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να ανοίξει την υπέρ του διαφορά μετατρέποντας το 16-20 σε 21-29 επί του Γυμναστικού Λάρισας. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά πήγε σε διψήφιο αριθμό και στο τέλος του πήγε στο +18 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που αποχώρησε για τα αποδυτήρια με το υπέρ της 33-51.

Οι αλλαγές του Θωμά Νίκου, όντας ένα φιλικό προετοιμασίας και η απουσία του Τζαμέλ Χάγκινς, είχανε σαν αποτέλεσμα η ομάδα της Λάρισας να μειώσει την διαφορά στους 10 πόντους (65-75) στο 33' πριν από το τελικό 77-93.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-51, 56-73, 77-93.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Δερμιτζάκης 2, Τσιαμπαλής 5, Παπαχρήστος 12, Λαμπρόπουλος 12, Μπόγδανος 12, Τσιαβές 3, Αγγελόπουλος 9, Βαβάτσικος 4, Χανέλι 5, Λεπενιώτης 13, Γοργόλης, Ντάλος, Τσούμας, Κουσιάντζας.

ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 1, Δήμας 7, Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς 14 (4), Φλιώνης 5, Ουάιτ 10, Ουότερς 2, Δίπλαρος, Ζάρας 15 (5), Κοέν 14, Μούρτος 7, Σίμτσακ 9, ΜακΝιλ 9.

Ξανθόπουλος: "Αξιέπαινες τέτοιες πρωτοβουλίες"

Μιλώντας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν αγώνα με ανθρώπινο σκοπό. Είναι πολύ καλό οι ομάδες και δη με το μέγεθος του Άρη, να δίνουν χείρα βοηθείας προς όσους το έχουν ανάγκη. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά Χαρήκαμε που είδαμε αρκετό κόσμο στο κλειστό της Νεάπολης και ελπίζουμε τα έσοδα αυτού του αγώνα να δώσουν μία ανάσα στα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ο Άρης έχει δείξει ότι συμμετέχει ενεργά".

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; " Το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον σε ένα τέτοιο ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για μας ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Τώρα ακολουθούν πιο δυνατά τεστ, στο "Nick Galis Cup" και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας", κατέληξε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ