ΑΡΗΣ

Νέος προπονητής του Αρη ο Αγγέλου

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου πήρε το χρίσμα για τη διαδοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη, κάνοντας την επανεμφάνισή του στον πάγκο του Άρη μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε εσωτερικές ανακατατάξεις στον Άρη, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη . Λίγες ώρες μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια, που φέρνει τον ιστορικό σύλλογο σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή, πάρθηκε η απόφαση για "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό.

Στη Θεσσαλονίκη έδειξαν πάντως έτοιμοι γι αυτό το ενδεχόμενο, αφού δεν άργησε να παρθεί η απόφαση για τον διάδοχό του. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 55χρονος τεχνικός δεν είχε ομάδα από το καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Προμηθέα Πάτρας. Το όνομά του "έπαιξε" για τον Άρη αμέσως μετά, αλλά έμελλε να χρειαστεί να περάσουν οκτώ μήνες έως ότου προκύψει συμφωνία. Έτσι, επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Πρόκειται για τον προπονητή που επανέφερε τον Άρη σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013-'14, πριν αποχωρήσει στα μισά της σεζόν για να αναλάβει τις τύχες της Αναντολού Εφές. Στην τουρκική ομάδα εργάστηκε για δυόμιση χρόνια (έξι μήνες ως πρώτος και δύο χρόνια ως άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς), ενώ πέρσι βρέθηκε στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Βετούλα.

Βοηθοί του θα είναι ο Σάββας Καμπερίδης και ο Θανάσης Μολυβδάς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ