ΑΡΗΣ

Νέιμικ: "Ομάδα μαχητών που θα παλεύει ως το τέλος"

Νέιμικ: "Ομάδα μαχητών που θα παλεύει ως το τέλος"

Ο Ντρου Νέιμικ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Άρη, τονίζοντας πώς νιώθει υπέροχα για τον ερχομό του στον σύλλογο.

Ο Ντρου Νέιμικ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για τη μεταγραφή του στην ομάδα, τονίζοντας πώς νιώθει υπέροχα για τον ερχομό του στον σύλλογο. Διαβάστε αναλυτικά:

" Νιώθω υπέροχα που έρχομαι στον ΑΡΗ. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω στην ελληνική λίγκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε: " Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα μέσω του ίντερνετ. Έχω αντιμετωπίσει τον Άρη ως παίκτης της Νίμπουργκ και πήρα μία γεύση από τη Θεσσαλονίκη, την οποία ανυπομονώ να μάθω καλύτερα. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, η οποία έχει πολύ κόσμο που μπορεί να την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά".

Έπειτα ανέφερε: " Μίλησα με τον κόουτς και ξέρει καλά το παιχνίδι μου. Είμαι σκληρός παίκτης, με έφεση στο πικ εντ ρολ και μπορώ να σκοράρω και από μέση απόσταση. Χρησιμοποιώ το ύψος μου για να είμαι αποτελεσματικός στην άμυνα, η οποία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι".

Τέλος, δήλωσε: " Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΑΡΗ και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε. Να παρουσιάσουμε μία ομάδα μαχητών που θα παλεύει μέχρι τέλους στο παρκέ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ