ΑΡΗΣ

Νέα συμφωνία με Πετράτο

Νέα συμφωνία με Πετράτο

Μετά από επαφές ημερών επήλθε συμφωνία της ΚΑΕ Άρης με τον κοινό νομικό εκπρόσωπο των οχτώ παικτών, Νίκο Πετράτο, για τον τρόπο καταβολής των δόσεων όσων έχουν λαμβάνειν έπειτα από την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η ΚΑΕ Άρης μετά από επαφές ημερών ήρθε σε συμφωνία με τον κοινό νομικό εκπρόσωπο των οχτώ παικτών, Νίκο Πετράτο, για τον τρόπο καταβολής των δόσεων όσων έχουν λαμβάνειν έπειτα από την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις από τους οχτώ και πιο συγκεκριμένα οι Χαραλαμπίδης, Αργυρόπουλος, Μπάρλος και Κουμπούρας είχαν προσφύγει τόσο στην ΕΕΑ όσο σε ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ με την απειλή απαγόρευσης μεταγραφών για καθυστέρηση πληρωμής δύο δόσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε δεχθεί κλήση από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με το δεκαήμερο της προθεσμίας της να εξέπνεε.

Για τον λόγο αυτό και επήλθε συμφωνία με την συμβολή και του μέλους της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμη Παπαϊωάννου, μέσω της επιταγής που έδωσε με ημερομηνία 20 Απριλίου και αντιστοιχούσε στην δόση της 27ης Φεβρουαρίου.

Κι όσο για την σημερινή συμφωνία κάνει λόγο ότι η δόση της 31ης Μαρτίου θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Η συμφωνία των οχτώ παικτών δεν συμπεριλαμβάνει τον Γάιο Σκορδίλη απέναντι στον οποίο η ΚΑΕ Άρης καλείται να είναι συνεπής για να μην κινηθεί στην FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ