ΑΡΗΣ

Νέα επαφή για Γουότερς ο Άρης

Νέα επαφή για Γουότερς ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Ντομινίκ Γουότερς παραμένει πάντα ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για την ενίσχυση της περιφέρειας του Άρη και για αυτό υπήρξε νέα επαφή με τον εκπρόσωπό του. Συζήτηση και για τον Ντρου Νέιμικ και επικοινωνία με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε νέα επαφή με τον εκπρόσωπό του Ντομινίκ Γουότερς κάνοντας ξεκάθαρο πως είναι ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη. Ωστόσο γιατον Αμερικανό πλέι μέικερ που στηνBasketLeagueΣΚΡΑΤΣ που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε αυτήν με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου η στάση είναι αδιάλλακτη. Της αποφυγής του πλειστηριασμού.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Γουότερς αποδεχθεί την οικονομική πρόταση του Άρη, τότε η συμφωνία μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη με τον Έλληνα τεχνικό να έχει έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις. Παρόλα αυτά όμως δείχνει την διάθεση να τον περιμένει όπως και ο Αμερικανός που πιστεύει ότι μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση. Σε ότι αφορά τον Ντρου Νέιμικο μόνος ενδοιασμός για την ανανέωση της συνεργασίας έχει να κάνει με την κατάσταση της μέσης του.

Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του, αυτήν που ουσιαστικά τον άφησε εκτός playoffs. Κι όσο για το θέμα της απόκτησης του Σλάβεν Τσούπκοβιτς ο Πρίφτης είχε επικοινωνία με τον Σέρβο φόργουορντ που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στα Τρίκαλα BC Aries. Σε αυτήν του εξήγησε το πώς βλέπει τον ρόλο του στην περίπτωση που αποκτηθεί. Το γεγονός ότι τον ενδιαφέρει έχει να κάνει γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά του Σάσα Βεζένκοφ ενώ είναι και προσιτός οικονομικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ