ΑΡΗΣ

Μποχωρίδης και Χαραλαμπόπουλος στο "στόχαστρο" του Γιαννάκη

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ULKER SPORTS ARENA (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ULKER SPORTS ARENA (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νέα (οικονομική) τάξη πραγμάτων στον Άρη επιτάσσει την επένδυση σε ταλαντούχους γηγενείς παίκτες, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει στο "στόχαστρό" του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Από την στιγμή που επισημοποιήθηκε ο "γάμος" με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ανακοινώθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας του "δράκου" με την ΚΑΕ Άρης, οι "κίτρινοι" έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο προϋπολογισμός δεν θα βρίσκεται στα περσινά δεδομένα, αλλά χαμηλότερα, κάτι που συμπίπτει με τη διάθεση που υπάρχει στο Nick Galis Hall για ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών, αλλά και την επένδυση σε παιδιά του συλλόγου.

Γι αυτό τον λόγο, στη λίστα του έμπειρου τεχνικού βρίσκονται δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και να ρίξουν, ταυτόχρονα, τον μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα. Ο λόγος για τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι βέβαια ανήκουν στον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι δύο περιπτώσεις έχουν αρκετές διαφορές βέβαια μεταξύ τους, κυρίως γιατί σε ό,τι αφορά στον πρώτο δεν έχει εκδηλωθεί πρόθεση του "τριφυλλιού" να τον παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο, με τη μορφή δανεισμού. Αντίθετα, για τον 20χρονο φόργουορντ υπάρχει στο μυαλό των "πρασίνων" η παραχώρησή του, προκειμένου να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής σε ανταγωνιστικό περιβάλλον - ειδικά μετά την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο .

Κάτι το οποίο βέβαια έχουν αντιληφθεί στον Άρη, την ώρα που ενδιαφέρον για την απόκτηση του αρχηγού του της Εθνικής Νέων Ανδρών έχει δείξει κι ο ΠΑΟΚ, ποντάροντας στην παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο. Οι "κίτρινοι" δουλεύουν αρκετά την περίπτωσή του, κάνοντας μάλιστα επαφή την Τρίτη (11/7) με την πλευρά του παίκτη, θέλοντας να καλύψουν το χαμένο έδαφος (έναντι του "δικεφάλου") και να πλησιάσουν περισσότερο στην απόκτησή του.

Το ζητούμενο βέβαια για τους δύο παίκτες είναι τι θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός Superfoods, αφού οι "πράσινοι" είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Από εκεί και πέρα, στο "στρατόπεδο" των "κίτρινων" είχαν ασχοληθεί (επιδερμικά βέβαια) με τις περιπτώσεις των Γιάννη Αγραβάνη και Γιώργου Καμπερίδη, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Εσχάτως οι δύο περιπτώσεις έχουν "παγώσει", αλλά δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να γίνει κίνηση του Άρη για τους δύο παίκτες, που την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσαν τη φανέλα του Δούκα.

Ο πρώτος ανήκει μάλιστα στους "μπλε", οι οποίοι θέλουν να του δώσουν πιο ενεργό ρόλο στο ροτέισον της ερχόμενης σεζόν (ως δεύτερο "τεσσάρι"), ενώ ο δεύτερος ανήκει στον Μανδραϊκό (έπαιξε ως δανεικός στον Δούκα), ο ο οποίος βέβαια δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ