ΑΡΗΣ

Μπάκνερ: "Όχι στις υποσχέσεις, ναι στις νίκες"

Ο Έρικ Μπάκνερ είναι ο νέος σέντερ του Άρη και σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θέλει να υποσχεθεί τίποτα, ενώ επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός παίκτης.

Δεν είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα πολλά λόγια κι αυτό φάνηκε... με το καλημέρα. Προτιμά, όπως λέει, να μιλά με έργα και συγκεκριμένα με το παιχνίδι του. Ο Έρικ Μπάκνερ έπιασε δουλειά στον Άρη την Παρασκευή (2/9) και μιλά στο www.arisbc.gr για τις πρώτες εντυπώσεις του και στέλνει το μήνυμά του στους φίλους των "κιτρινόμαυρων".

- Ποια είναι τα συναισθήματα και οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα;

«Προς το παρόν προσπαθώ να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας, όλοι φαίνονται πολύ καλοί άνθρωποι. Ο κόουτς φαίνεται ότι είναι πολύ καλός, ξέρει τι κάνει επιθετικά και αμυντικά. Εγώ απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα».

- Τι να περιμένουν να δουν από τον Eric στο παρκέ οι φίλαθλοι του Άρη;

«Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι ότι παίζω σκληρά. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, θα κάνω τα λάθη μου, αλλά θα τα διορθώνω με τον τρόπο που αγωνίζομαι».

- Από την πρώτη προπόνηση έδειξες τις αλτικές σου ικανότητες. Να περιμένουμε πλούσιο θέαμα φέτος;

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, παρά μόνο ότι θα βάλω τα δυνατά μου».

- Είναι η πρώτη σου συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη φετινή σεζόν;

«Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζονται κάποιες από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Όσο για τις προσδοκίες μου, είμαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και προσπαθώ να κερδίζω σε κάθε αγώνα».

- Πιστεύεις ότι η συνεργασία σου με τον περσινό συμπαίκτη σου, Michael Jenkins, θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς πιο γρήγορα;

«Ναι! Ο Mike είναι πολύ καλό παιδί, με έχει βοηθήσει ως τώρα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει και φέτος».

- Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Άρη;

«Να είστε έτοιμοι και ελπίζω να σας δω στην κερκίδα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ