ΑΡΗΣ

Μούρτος: "Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς"

Μούρτος: "Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς"
INTIME SPORTS

Ο Μούρτος μίλησε για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο ματς. Παπακυριάκης: "Nα μην έχουμε απρόοπτα.

Για το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησαν τόσο ο πλέι-μέικερ της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης.

"Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ματς. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας που χαρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κι αυτό τα λέει όλα. Περιμένουμε να παίξουμε σε ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall» και η ώθηση του κόσμου παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους μας. Όμως είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε παραπάνω, αφού αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειάς μας και προέχει το μοντάρισμα της ομάδας", ανέφερε ο αρχηγός του Άρη, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης, τόνισε: "Η κλήρωση έβγαλε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Nick Galis Hall», όπου θα μας δοθεί ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Ελπίζω ο αγώνας να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες και να μην έχουμε απρόοπτα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ