ΑΡΗΣ

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Πελεκάνο

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Πελεκάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Πελεκάνος παραμένει το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Πρίφτης, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (12/3, 16:15) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος (ελέω του τελικού του Κυπέλλου) έδωσε στον Μιχάλη Πελεκάνο τη δυνατότητα να κερδίσει χρόνο για την πλήρη αποθεραπεία του από τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, πλην όμως δεν φαίνεται να αρκεί προκειμένου ο Δημήτρης Πρίφτης να τον έχει στη διάθεσή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (12/3, 16:15).

Ο 35χρονος φόργουορντ είναι σε καλύτερη κατάσταση, πλην όμως δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα. Το ιατρικό τιμ των "κιτρίνων" ασχολείται καθημερινώς μαζί του με σκοπό να του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Ζηρίνειο, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει αμφίβολο. Κι ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στον Άρη δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενη υποτροπή και να τον χάσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο Δημήτρης Πρίφτης σκέφτεται να τον ξεκουράσει ώστε να κάνει την επανεμφάνισή του στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής (19/3, 17:00) με τον Απόλλωνα Πατρών. Περισσότερα για την κατάστασή θα μπορούν να ειπωθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα επανεκτιμηθεί ο βαθμός αποθεραπείας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ