ΑΡΗΣ

"Μέχρι δέκα μήνες εκτός ο Σανικίτζε"

"Μέχρι δέκα μήνες εκτός ο Σανικίτζε"

Ο γιατρός του Άρη, Νικόλαος Κουκουλιάς, μίλησε στην ιστοσελίδα των "κίτρινων" για τον τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε, επισημαίνοντας πως το διάστημα απουσίας από τα παρκέ μπορεί να φτάσει τους δέκα μήνες.

Ο Βίκτορ Σανικίτζε πέρασε το πρωί της Κυριακής (9/10) την πόρτα του χειρουργείου της κλινικής "Άγιος Λουκάς" της Θεσσαλονίκης, με τον γιατρό της ΚΑΕ Άρης και ορθοπεδικό χειρουργό, Νικόλαο Κουκουλιά, να αναλαμβάνει την επέμβαση στο γόνατο του 31χρονου φόργουορντ .

Όπως επεσήμανε μάλιστα στην ιστοσελίδα των "κιτρίνων", το διάστημα απουσίας του παίκτη από τα παρκέ δεν είναι γνωστό σε αυτή τη φάση, αφού αυτό μπορεί να κυμανθεί από τους έξι έως τους δέκα μήνες.

" O Σανικίτζε είχε υποστεί σύνθετη ρήξη του επιγονατιδικού τένοντα και του έγινε τελικο-τελική συρραφή και ενίσχυση με αυτομόσχευμα. Ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και δεν είναι εφικτό να προβλεφτεί αυτή την στιγμή με ακρίβεια ο χρόνος της επιστροφής του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε διάστημα έξι με δέκα μηνών", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλαος Κουκουλιάς, ενισχύοντας τις φοβίες των ανθρώπων της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη πως ο άτυχος αθλητής μπορεί να χάσει όλη τη φετινή σεζόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ